مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت گلستان توصیه هایی در مورد مصرف مرکبات نارس ارائه داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، فرهاد لشکر بلوکی مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت گلستان گفت: در حالت کلی، مرکبات منبع خیلی خوبی از ویتامین‌های گروه ب و ث و برای تقویت سیستم ایمنی بدن کاربردی است.

او افزود:، اما مرکبات وقتی که نارس باشد و به مقدار زیاد مصرف شود، به سبب وجود شرایط اسیدی و ترشی بالایی که دارد می‌تواند به ویژه در کودکان و نوجوانان، التهاب معده و حتی انسداد روده ایجاد کند و دل درد‌های شدید را موجب شود.

مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت گلستان اضافه کرد: مصرف مرکبات نارس همچنین خطر ابتلا به سنگ صفری و کلیه به دنبال دارد.

منبع:صدا و سیما

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.