وی افزود: اگر کالایی حق ترخیص و ورود به کشور ندارد باید برای آن تصمیم گیری شود در غیر این صورت گمرک مکانی برای انبار و دپوی کالا نیست، در گمرک فقط باید کالا در حال عبور باشد.
معاون قضایی دادستان تهران بیان کرد: هیچ ارگان دولتی و غیر دولتی نباید امور و وظایف خود را به دیگری پاسکاری کند چراکه با مال و بعضا با جان عموم مردم بازی می کنند.
پسندیده اظهار کرد: گمرک کشور از این پس باید پیگیر روند ترخیص کالا باشد و هر ارگانی که نسبت به وظایف خود در روند ترخیص کالا عمل نمیکند، گزارش آن را به دادستانی بدهد.
وی افزود: رسالت قوه قضایه پیگیری اجرای قوانین است، پس ما هم گمرک را متولی این امر کردیم که هر سازمان، ارگان دولتی و غیر دولتی که روند ترخیص را کُند میکند، به دادستانی معرفی کنند.
معاون قضایی دادستان تهران بیان کرد: سازمان راهداری از فقدان کامیون رنج میبرد از طرف دیگر هزاران دستگاه کامیون در گمرکات کشور به دلیل ناهماهنگی دولتیها خاک میخورند.
صاحبی پسندیده ادامه داد: تمامی سازمانها و ارگانها باید یک یا چند نماینده فعال و متخصص در تمام گمرکات کشور داشته باشند تا تمام این ارگانها نسبت به رویدادهای گمرکی اطلاعات برخط داشته باشند.
وی تصریح کرد: دستور و درخواست ما این است که تمامی مشکلات و سدهایی که نمیگذارند کالا از گمرک خارج شود، در اسرع وقت حل شوند. حداکثر تا سه هفته آینده باید تمام کِشندهها و کامیونها از گمرکات کشور خارج شوند در غیر این صورت به مراحل قضایی کشانده میشوند.
انتهای پیام/