به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، حلوای زعفرانی طرفداران خاص خود را دارد و با یک روش ساده می توان به راحتی این خوردنی خوشمزه را در منزل درست کرد.
مواد لازم
۸لیوان آرد
۶ لیوان شکر
نصف لیوان آب جوش برای زعفران
یک لیوان گلاب (۲۵۰سی سی)
زعفران حدود نیم مثقال
۱۰ عدد هل
۳ و نیم لیوان روغن
۴۰۰ گرم کره
شکر و آب و هلهای شکسته شده رو روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود، سپس گلاب و زعفران را افزوده و حرارت را خاموش میکنیم.
در تابه بزرگ آرد را ریخته و سپس با حرارت ملایم در حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم و سپس روغن و کره را اضافه می نماییم. مخلوط مورد نظر باید در حالت بسیاری نرم و یا شل قرار بگیرد، بنابراین اگر شل نبود، نصف لیوان روغن اضافه می کنیم. در حدود ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت با حرارت ملایم باید داخل ظرف را هم بزنیم. اول کمی کف میکند، بعد کم کم کفها از بین میرود، ما همچنان به کار خود ادامه می دهیم تا روغن روی سطح مواد بیاید. حالا شهد را آرام آرام افزوده و هم میزنیم تا قوام پیدا کند.
اگر علاقه دارید تا حلوای شما بوی کره بدهد، در آخر ۲ قاشق پر، کره اضافه کرده و هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/