توحیدی گفت: مراقب پیامک‌هایی که در قالب خدمات و به اسم ارگان‌های دولتی ارسال می‌شوند، باشید.

سرهنگ محمد توحیدی فرمانده انتظامی مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: ارسال پیامک جعلی یکی از شیوه‌هایی است که کلاهبرداران از آن استفاده می‌کنند و این شکل از کلاهبرداری که غالباً با نام ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی و بر اساس مناسبت‌های مختلف و اتفاقاتی که در جامعه رخ می‌دهد، سمت و سوی جدیدی به خود می‌گیرد بسته به اتفاقات روز، کلاهبرداران شیوه خود را برای دست کردن در جیب مردم عوض می‌کنند.

توحیدی افزود: مشاهده ابلاغیه الکترونیکی، رجیستری تلفن همراه، ثبت نام برای دریافت سوخت خودرو، دریافت واکسن برای بیماری کرونا، کمک هزینه دولت و... از جمله شگرد‌های مجرمان سایبری است.

این مقام انتظامی اذعان کرد: بسته به اخباری که روزانه منتشر می‌شود، کلاهبرداران نیز شیوه و روش خود را برای کلا‌هبرداری عوض می‌کنند؛ اما تمام آن‌ها صرفاً یک هدف دارند؛ فیشینگ (Phishing) زمانی اتفاق می‌افتد که کلاهبرداران اینترنتی به اطلاعات قربانیان از جمله اطلاعات مربوط به حساب‌های بانکی و یا شخصی افراد دست پیدا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این کلاهبرداران پیامکی معمولا به روز هستند و با هر مناسبتی ساز و کار سو استفاده از احساسات مردم را پیدا می‌کنند و معمولا هم روی مسائل مالی دست می‌گذارند و از نا آگاهی قشری استفاده می‌کنند که آه در بساط ندارند.

فرمانده انتظامی مهاباد خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت هرگونه موارد مشکوک، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام / س خ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.