علی اکبریان عضو هیئت مدیره انجمن برنج کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تفاوت «برنج بوجاری شده» با «برنج بوجاری نشده» اظهار کرد: برنج های بوجاری نشده اصطلاحا پالول بین ۶ تا ۱۲ درصد خرده هستند که به صورت تجاری عرضه می شوند و برنج بوجاری شده بدون خرده هستند، اما تفاوتی در کیفیت برنج بوجاری شده یا نشده نیست.
او افزود: لاشه ای که از پالول استحصال می شود به دلیل آنکه مواد مغذی برنج در لاشه است، طرفدار دارد و به همینخاطر قیمت آن بالاست.
اکبریان در پایان با اشاره به اینکه کیفیت برنج بوجاری شده با نشده تفاوتی ندارد، تصریح کرد: برنج بوجاری نشده به سبب آنکه الک ضعیفی زده می شود، درصد خرده بالاتری دارد و از لحاظ قیمت هم تفاوت ناچیزی دارد، به طوری که هم اکنون قیمت هر کیلو برنج بوجاری نشده کیفی ۴۲ تا ۴۳ هزار تومان است.
انتهای پیام/