به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، تفاهمنامه همکاری چهارجانبه میان آموزش فنی و حرفهای، شیلات، تعاونی صیادان و اتحادیه پرورش دهندگان میگو استان بوشهر برای تدوین استانداردهای آموزش در حوزه آبزی پروی منعقد شد.
عبدالمجید دراهکی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر، از تدوین ۲۰۰ استاندارد آموزشی در حوزه پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو با همکاری امضاکنندگان این تفاهمنامه خبر داد و افزود: این تفاهمنامه به منظور ایجاد هماهنگی و یکپارچهسازی فعالیتهای دستگاههای آموزشی و اجرایی در حوزه صید و صیادی و نظارت بر آموزشهای مهارتی در بخش شیلات و به منظور استفاده از تواناییهای اجرایی دو طرف با هدف تقویت و توسعه فرهنگ مهارتآموزی منعقد شده است.
او، توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش شیلات، افزایش مهارتهای شغلی شاغلین صنعت شیلات، ایجاد مهارت در علاقمندان شهری و روستایی به اشتغال در بخش شیلات و شناسایی، تعریف و تدوین استاندارد مشاغل بخش شیلات استان را از مهمترین اهداف این تفاهمنامه دانست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر عنوان کرد: ظرفیت خوبی برای ارتقای مهارت در حوزه شیلات وجود دارد که اداره کل آموزش فنی و حرفهای با تربیت نیروی انسانی، کار در شیلات را کاربردیتر میکند.
بیشتر بخوانید
مدیرکل شیلات استان بوشهر هم با اشاره به ظرفیتهای ویژه استان بوشهر در عرصههای شیلاتی گفت: بدون شک نظام آموزشی از جمله فنی و حرفهای میتواند به ارتقای دانش و تخصص نیروهای مورد نیاز بخشهای صید و صیادی و آبزی پروری کمک شایانی کند.
علی بازدار افزود: با اجرای این تفاهمنامه، آموزش قشر علاقهمند و جویای کار سازماندهی میشود و با تهیه بانک اطلاعاتی از توانمندیهای موجود، امکان مدیریت، برنامهریزی و اشتغال زایی در زمینه آبزی پروری و منابع جانبی بیش از پیش فراهم خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه صیادان استان بوشهر هم بیان کرد: مهارتآموزی میتواند کلید ارتقاء بهرهوری و پیشرفت صیادان در صید و آبزیپروری باشد و بهطور مستقیم در افزایش تولید و بهرهوری کشور نیز تاثیر بگذارد.
محمد کارگر گفت: با آموزشهای مهارتی امکان بهروز شدن برای افراد شاغلی که به دلیل تغییرات فناوری دچار کاهش کارآیی شدهاند فراهم میشود.
انتهای پیام/ک