رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شاهرود گفت: ۲۵ تن ارده کنجد به ارزش ۱۲ میلیارد ریال به کشور لیبی در آفریقا صادر شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، امیر بشیری رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شاهرود با اشاره به اینکه ارده کنجد نوعی خمیر یا سس طی فرآیندی از دانه های کنجد به دست می آید و افزودنی رایج در آشپزی خاورمیانه، مدیترانه و کشورهای آفریقایی است، افزود: ارده قهوه ای مایل به زرد با بافتی نرم و طعم آن کمی تلخ است.

به گفته وی، ارده سرشار از مواد مغذی برای جلوگیری و کاهش ابتلا به التهاب و برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید و دارای خواص ضد سرطانی است.

وی با اشاره به اینکه انواع کرم، شکلات صبحانه حلوا و سس از کنجد به صورت طبیعی در یک واحد تولید و بسته بندی دانه های روغنی در شهرک صنعتی شاهرود تولید می شود، تاکید کرد: طی قراردادی تمام هسته انگور یک شرکت کنسانتره این شهر نیز خریداری و برای روغن گیری در این کارخانه استفاده می شود.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شاهرود گفت: روزانه ۳۵ تن دانه روغنی با بهره گیری از توان علمی نیروهای بومی این شهر به روغن خوراکی تبدیل می شود.

وی ابراز داشت: بیشترین دانه روغنی مورد استفاده برای فرآوری روغن طبیعی در این کارخانه کنجد است.

بشیری با بیان اینکه دستگاه های پرس روغن گیری سرد به همت مهندسان این شرکت ساخته شده است، تصریح کرد: دستگاه های کره ای و آلمانی موجود در بازار نسبت به این دستگاه ایرانی بازده روغن فرآوری شده کمتری دارند.

انتهای پیام / گ 

برچسب ها: صنعت ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.