به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هوشنگ فروغمند کارشناس مسکن با بیان اینکه در حوزه مسکن هیچ آمایش سرزمینی در نظر گرفته نشده و ناحیه مناسبی برای ساختن این یک میلیون واحد مسکونی تعیین نشده است گفت: در صورت نبود برنامه ریزی در آینده با ساخت این واحدهای مسکونی شاهد آثار نامناسب فرهنگی و اجتماعی در بازار خواهیم بود .
او بیان کرد: مسکن پیشران اقتصاد نیست بلکه پیشران اقتصادی ما در حال حاضر نفت است و باید مدل اقتصادی در این حوزه عوض شود .
فروغمند با بیان اینکه باید آمایش سرزمین در شهرهای کوچک و کلان شهرها اجرا شود افزود: با اجرای طرح آمایش سرزمین و بهطورقطع شاهد کاهش قیمت مسکن خواهیم بود .
این کارشناس مسکن با بیان اینکه کشور برنامهریزی مناسبی برای دو دهه آینده خود ندارند افزود: درصورتیکه این یک میلیون واحد مسکونی در طول سال ساخته شود، برای خالی نگه نداشتن آنها دولت باید برنامهریزی مناسبی داشته باشد.
او توضیح داد: هنوز نحوه ساخت و اجرای این یک میلیون واحد مسکونی بهصورت کامل اعلامنشده است و باید بهطورقطع از کارشناسان متخصص در این بخش استفاده شود .
این کارشناس مسکن با بیان اینکه ما ۱۸ میلیون نفر حاشیهنشین در کشور داریم که باید با اجرای آمایش سرزمین بتوانیم تمامی مسائل اجتماعی و اقتصادی خانوادهها را برطرف کنیم .
او توضیح داد: هنوز مصرفکنندههای نهایی مسکن در بازار مسکن وجود ندارند. بسیاری از واحدهای مسکونی در کشور توسط واسطهگران و دلالان خریداری میشود که این خود باعث برهم ریختگی حوزه مسکن خواهد شد.
فروغمند تاکید کرد: کاهش قیمت مسکن نیازمند آن است که اقتصاد کل کشور بهبود یابد و باید برای تامین مصالح ساختمانی اقدامات لازم در این بازار صورت گیرد .
انتهای پیام/