قاسم بیانی گفت : بیماران مبتلا به کرونا در خراسان شمالی با وضعیت خیلی بدحال به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

⁩به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  قاسم بیانی مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : ۲۴.۱۲ درصد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کمتر از ۲۴ ساعت جان خود را از دست داده اند و این به آن معنا است که تعدادی از این بیماران در بخش اورژانس فوت کرده که ناشی از آن می‌شود که خیلی دیر به پزشک و یا مراکز درمانی مراجعه کرده و یا به توصیه‌های نابخردانه برخی از افراد گوش کرده اند.


بیشتر بخوانید 


او  افزود: مراجعه دیرهنگام این بیماران به مراکز درمانی و با حال خیلی بد سبب شده تا تلاش‌های درمانی صورت گفته نیز برای بیماران خیلی موثر انجام نشود.

بیانی تاکیدکرد: بیماران مبتلا به کرونا با مراجعه زودهنگام خود به مراکز درمانی و جدی گرفتن توصیه‌های پزشکی این اجازه را بدهند که درصد مرگ‌هایی که در ۲۴ ساعت اول رخ می‌دهد، به صفر رسانده شود.

او ادامه داد: بررسی درصد کاهش سطح هوشیاری در بیماران مبتلا به کرونا نشان از آن دارد که متوسط کشوری ۲.۶ و متوسط استانی رقم ۴.۱ درصد است که نشان دهنده آن است که بیماران ما با وضع خیلی بدحال به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: از مردم درخواست داریم تا به محض ایجاد کسالت به پزشک مراجعه و در صورت دستور بستری، حتما به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

او گفت: درصد کشندگی ویروس کرونا در بیماران بستری در کشور ۱۱ و در خراسان شمالی ۷.۷۳ درصد و درصد کشندگی این ویروس به مراجعه بیمارستانی در کشور ۱.۸ و در خراسان شمالی ۱.۰۷ درصد بوده است.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یک دانشگاه گرید سه است و مقایسه آن با دانشگاه‌های گرید یک و دو اشتباه است، تصریح کرد: در دانشگاه‌های گرید یک و دو دستیاران پزشکی فوق تخصص هستند که این دانشگاه از این امکان محروم است و از سوی دیگر تعداد نیرو‌هایی که در آن دانشگاه‌ها در حال فعالیت هستند در مقایسه با علوم پزشکی خراسان شمالی بسیار زیادتر است.

او افزود: ضریب نیروی پرستاری به هر تخت در میانگین کشوری ۱.۳درصد است این در حالی است که این امر در خراسان شمالی با شیوع ویروس کرونا و اضافه شدن تخت‌ها به ۷۱ صدم درصد رسیده است.

به گفته بیانی در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ۱۴پزشک داخلی، شش پزشک عمومی، ۱۱ پزشک طب اورژانس، ۱۸ پزشک بیهوشی، ۴۶ پزشک عمومی و ۱۵۰ کارشناس در آزمایشگاه دارد.

او ادامه داد: این درحالی است که هنوز به هفت پزشک داخلی، شش پزشک عفونی، ۱۲ پزشک طب اورژانس، چهار پزشک بیهوشی، ۱۲ پزشک عمومی و ۲۲ کارشناس آزمایشگاه نیاز دارد.

منبع : ایسنا 

انتهای پیام/ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.