
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، امین پور، مسئول برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشی در شهربابک گفت: نمایشگاه گروهی نقاشی و طراحی با عنوان آوای هنر با حضور مسئولان و علاقه مندان به هنر نقاشی و طراحی در مجتمع فرهنگی هنری شهدای شهربابک بازگشایی شد.
او افزود: این نمایشگاه با هدف ایجاد انگیزه، تشویق و شور و نشاط در میان هنرمندان و هنرجوهای جوان و فراهم کردن زمینه ای برای دیدن آثارشان برگزار شده است.
امین پور تصریح کرد: در این نمایشگاه گروهی که به مدت یک هفته برپا خواهد بود، ۸۱ اثر از ۱۱ هنرمند در سبک های مختلف نقاشی، نقاشی خط و تابلوهای دکوراتیو به نمایش گذاشته شده است.
او بیان داشت: آثار این نمایشگاه به همت ۱۱ هنرمند و علاقه مند به نقاشی، لیلی امین پور، مژگان خیرکار، فهیمه سلیمانی، فاطمه شبابی، مریم بوستانی، فرزانه شریفی، زهرا ابراهیمی نسب، نرگس قربانی، فاطمه شبانی، یزدی نژاد و آراد زین الدینی طراحی شده است.
این نمایشگاه همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ برای بازدید عموم دایر است.
انتهای پیام / م