به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نشست همافزایی و برنامهریزی یادروز بزرگداشت حافظ شیرازی باحضور دستگاههای اجرایی مرتبط، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، و شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز با میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.
هادی شهدوست شیرازی، مدیرکل میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری استان فارس در نشستی که به منظور همافزایی و برنامهریزی برنامههای بزرگداشت حافظ برگزار شد، گفت: استفاده از ظرفیت شبکههای برون مرزی و اطلاعرسانی در سطح بینالمللی برای برگزاری روز بزرگداشت حافظ شیرازی نقش مؤثری را در معرفی بیشتر لسانالغیب دارد.
او بیان کرد: دستگاههای متولی فرهنگی استان باید با انسجامبخشی و همکاری متقابل به برنامههای گرامیداشت ناظم الاولیاء حافظ شیرازی همافزایی بیشتری بخشند.
شه دوست شیرازی تصریح کرد: پیشبینی میشود اجرای برنامههای فرهنگی با محوریت دبیرخانه دائمی رویدادهای گردشگری با ۹ خواهر خوانده بینالمللی شهر شیراز انجام شود.
شه دوست شیرازی ادامه داد: شایسته است به منظور معرفی هر چه بیشتر خواجه شمس الدین حافظ شیرازی به عموم مردم شهر راز، نگارخانه بزرگ شهری با استفاده از ظرفیت تبلیغات شهری اجرایی و تقویم جامع برگزاری برنامههای گرامیداشت این فخر زبان فارسی به مردم ارائه شود.
صابر سهرابی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز با اشاره به اینکه امسال پیشنهادهای مرکز حافظ شناسی در برگزاری برنامههای بزرگداشت حافظ با محوریت حافظ و هنر است، افزود: برنامههای ویژهای با نگاه فرهنگی و هنری برای یک هفته در شهرستانهای استان برگزار می شود.
او اضافه کرد: همه تلاش ما بر این پایه است که بتوانیم برنامههای هفته بزرگداشت حافظ را امسال، شادیآفرین و امیدافزا و با نگاهی شهروندمدار برگزار کنیم.
سهرابی اظهار کرد: برنامههای بزرگداشت یادروز حافظ با نهایی شدن از سوی دستگاههای متولی، در نشست خبری به آگاهی شهروندان شیرازی می رسد.
همچنین امیر حسین حکمت نیا، مدیر گردشگری و زیارت سازمان فرهنگی شهرداری شیراز با استقبال از برنامههای پیشنهادی سایر دستگاه ها، گفت: با توجه به اینکه امسال برنامههای بزرگداشت حافظ شیرازی با محوریت هنر است باید مقوله هنر از دید غزلهای خواجه حافظ شیرازی را به نمایش گذاشته شود.
او با بیان اینکه بازتاب غزلیات حافظ شیرازی در خلق هنرهای سنتی و صنایعدستی دارای اهمیت به سزایی است، بیان کرد: رویدادهایی با محوریت ۷ شب، ۷ غزل و ۷ هنر در مجموعه حافظیه میتواند در معرفی هر چه بیشتر فرهنگ و هنر شیراز کمک کند.
حکمت نیا تصریح کرد: بهتر است در کنار مراسم بزرگداشت خواجه حافظ شیرازی از هنرمندان آرایههای معماری و هنرهای وابسته به مجموعه حافظیه نیز تکریم شود.
محمد فرخ زاده، رئیس کمیسیون گردشگری و زیارت شورای اسلامی شهر شیراز نیز استفاده از ظرفیتهای بینالمللی را مهم دانست و ادامه داد: حافظ را باید بیشازپیش به مردم شیراز و جهان معرفی کرد و این امر فقط با استفاده از ظرفیتهای رسانهها و شبکههای اجتماعی عملیاتی میشود.
او افزود: امروزه در این شرایط کرونایی باید با استفاده از میدانگاههای شیراز در برگزاری رویدادهای شهری به ویژه رویدادهای معرفی خواجه حافظ شیرازی استفاده کرد و نباید از ظرفیت قشرهای مختلف جامعه در معرفی میراث فرهنگی ناملموس مغفول ماند.
همچنین مرتضی جعفری معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری شیراز نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه مسیرهای گردشگری ادبی در شیراز تنظیم شده است، اضافه کرد: با استفاده از ظرفیت راهنمایان گردشگری ادبی آموزش دیده مدیریت گردشگری این سازمان به منظور معرفی هر چه بهتر شیراز با محوریت گردشگری ادبی اقدام می شود.
او با استقبال از دبیرخانه دائمی رویدادهای گردشگری اظهار کرد: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس با عملیاتی کردن این دبیرخانه به منظور رویدادهای فرهنگی و هنری با محوریت ماموریتهای میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری قدمی بزرگ در توسعه گردشگری برداشته است.
انتهای پیام/ت