به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، فریبا آیت الهی مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت : طرح مشاغل خانگی در ابتدا از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آسیب شناسی و مطاله شد و پس از آن در سال ۱۳۹۶ در ۹ استان کشور به صورت پایلوت راه اندازی و پس از آن در دستور کار تمام استانها قرار گرفت.
او از اتصال ۱۰۶ نفر شاغل در فاز دوم طرح مشاغل خانگی به بازار کار خبر داد و گفت: پیوند تعداد بیشتری از افراد به بازار فروش از برنامههای مهم فاز سوم از طریق جهاد دانشگاهی استان خواهد بود.
آیت الهی با بیان اینکه پس از تصویب طرح مشاغل خانگی در دبیرخانه این طرح، سازمان جهاد دانشگاهی مجری آن در استانها شد، تصریح کرد: از ان جایی که طرحهای قبلی مشاغل خانگی پایدار نبود، جهاد دانشگاهی با افزایش آگاهی و مطالعه و تحقیق روی مشاغل بر اساس ویژگیها و پتانسیل هر شهرستان توانست به ارتقا و توسعه این طرح در استان بپردازد.
آیت اللهی بیان کرد: این طرح بر سه پایه مطالعه و تحقیق، آموزش و اتصال به بازار نهاده شده است.
او افزود: ۵۴ هزار و ۳۰۰ متقاضی در سامانه ثبت نامی جهاد دانشگاهی کشور ثبت نام کرده بودند که بالغ بر یک هزار و ۸۰۰ نفر از آنها مربوط یزد هستند.
مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اضافه کرد: ارائه مشاوره عمومی و انفرادی، برگزاری جلسه با افراد با تجربه، بازدید از مراکز اشتغالزایی استان، آموزش یک هزار و ۹۵۶ متقاضی، آموزش حقوقی یک هزار و ۹۴۱ نفر، آموزش مهارتی ۳۹۱ نفر و برگزاری دورههای پیشران و مشاورهای به ۳۶ نفر از عمده اقدامات جهاد دانشگاهی در فاز دوم این طرح بود که خوشبختانه ۱۰۶ نفر از متقاضیان پس از گذراندن مراحل، به بازار کار پایدار دست یافتند.
او افزود: تا کنون طی این طرح هفت شبکه شغلی شامل کاربافی، زیلو بافی، خیاطی، تابلوفرش، برنامه نویسی و خدمات چاپ و نشر ایجاد شده که امیدواریم به ۱۰ شبکه شغلی دیگر افزایش یابد.
ناظر طرح مشاغل خانگی در استان با ذکر اینکه قسمتی از فاز سوم این طرح نیز آغاز شده است، افزود: اتصال تعداد بیشتری از افراد به بازار کار از مهمترین اقدامات جهاد دانشگاهی در فاز سوم خواهد بود.
انتهای پیام/ی