به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در ابتدای مراسم بزرگداشت علی اکبر رنجبر کرمانی، آیاتی از قرآن مجید تلاوت و سپس، فاتحه ای به روح این پژوهشگر فاضل و ذکر مصیبتی به مناسبت ماه محرم و گرامیداشت یاد آن مرحوم، خوانده شد.
در ادامه مراسم، حجت الاسلام والمسلمین احمد خزایی، رئیس موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، پس از قدردانی از مسئولان حاضر در برنامه، اظهار کرد: از دست دادن آقای رنجبر کرمانی برای عرصه فرهنگ و تاریخ نگاری کشور، قطعا خسارت بزرگی به شمار میآید چراکه این پژوهشگر، در همه زمینهها سرآمد بودند.
وی بیان کرد: آقای رنجبر، دل بریده از دنیا بود و به جز خدمت به کشور، فکر دیگری نداشت؛ به طوری که چه شبهایی بود که وی تا صبح، وقت خود را در موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به پژوهش اختصاص می داد.
خزایی، درباره نقش مهم این پژوهشگر در این موسسه گفت: همه وزن و اعتبار این موسسه مرقون زحمات، دقت نظر و تلاشهای آقای رنجبر بود و واقعا وقتی کتابی را ناقص تحویل می گرفت و آن را کامل میکرد، همه نویسندگان، از ویراستاری شگفت انگیز وی، متحیر میشدند.
انسانی دغدغهمند با قلمی هدفمند
در ادامه، سید محمد حسینی معاون رییس جمهور، درباره این پژوهشگر اظهار کرد:کسی که درخانوادهای اصیل پرورش پیدا کند، قطعا دغدغهمند به انقلاب است و آقای رنجبر کرمانی، قلمی هدفمند داشت و تمام سعیشان بر این بود که از تحریف تاریخ، جلوگیری کند.
وی بیان کرد: تصاویر و اسناد شخصیتهای مبارز در تاریخ معاصر باید حفظ شود؛ لذا کسانی که دست به قلم هستند و در عرصه تاریخ نگاری فعالیت دارند، بسیار ارزشمند هستند.
حسینی گفت: آقای رنجبر کرمانی، چه در دوران اسلامی و چه در دوران دفاع مقدس، فعالیتهای ارزشمند و برجستهای داشته اند.
نقش آفرینی ارزشمند استاد رنجبر در پژوهش های تاریخ نگاری کشور
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم اظهار کرد: تاریخ نگاری اسلامی نیازمند حمایت و توجه بیشتری است. من تمام مجموعه کارهایی که موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی انجام داده است را برجسته می دانم و مرحوم رنجبر نیز در تمام این کارها، به نوعی نقش داشته اند.
وی ادامه داد: در موسسه تاریخ نگاری باید به انواع روایت ها توجه ویژه شود چرا که عدم تطبیق روایت ها به معنی تعطیلی کار نیست.
انتهای پیام/