در راستای اجرای طرح شمیم حسینی بیش از ۶۰ هزار پرس غذای گرم در بقاع متبرکه چهارمحال و بختیاری تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام حسن امیری مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای اجرای طرح شمیم حسینی بیش از ۶۰ هزار پرس غذای گرم در بقاع متبرکه استان تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.

او افزود: در راستای اجرای طرح شمیم حسینی پارسال ۳۸ هیئت مذهبی در استان از محل موقوفات برای اطعام و حمایت از ایتام مورد حمایت اوقاف و امور خیریه قرار گرفت و امسال ۲۴ هیئت در بقاع متبرکه ا ستان از حمایت اوقاف بهره‌مند شدند.


بیشتر بخوانید


امیری اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح ۲۰۰ راس گوسفند ذبح و توزیع شد.

او با اشاره به اینکه در عید غدیر در قالب تبرکات علوی ۵۵۰ بسته معیشتی، ۲۳ هزار و ۸۰۰ بسته بهداشتی، ۱۳هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم تهیه شد افزود: در این طرح ۱۵۲ راس گوسفند ذبح و بین نیازمندان توزیع شد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار