به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، شهید محمود کاوه، سرداری که در عملیاتهای مختلف سرباز بود و جلوتر از نیروهایش برای خدمت به اسلام و انقلاب مبارزه میکرد.
کاوه، همان شهیدی است که به فرزند کردستان شهرت دارد، اما زادگاه و وطنش روستایی به نام بیهود در شهرستان قاینات خراسان جنوبی است.
این رزمنده دلاور در شهریور ماه ۱۳۶۵ و در عملیات کربلای ۲ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
یکی از اهالی روستای بیهود میگوید: شهید کاوه افتخار روستای ماست و همه ما به وجود چنین انسان شریفی میبالیم که در راه اسلام و انقلاب جان خود را فدا کرد.
او ادامه میدهد: از جمله سربلندیهای ما این است که در هر جای ایران از ما پرسیده شود که از کجا هستید، پاسخ میدهیم که از روستای شهید کاوه هستیم.
بیشتر بخوانید
خواهر شهید محمود کاوه میگوید: در زمان شکل گیری انقلاب اسلامی سر از پا نمیشناخت و به فعالیتهای انقلابی مشغول بود.
او اضافه میکند: از جمله کارهایی که انجام میداد این بود که نوارهای سخنرانی امام خمینی (ره) را میگرفت و به آن گوش میداد و پیاده میکرد.
مادر این شهید هشت سال دفاع مقدس هم میگوید: محمود هیچ گاه برای این که بخواهد خستگی جنگ را از تن به در کند، به روستا و به خانه اش نیامد.
او بیان میکند: هرگاه محمود به خانه آمد یا مجروح بود و یا قصد داشت نیروهای جدیدی را با خود به جبهه جنگ ببرد.
یکی از جانبازان جنگ تحمیلی میگوید: شهید کاوه فردی است که در یک زمان که منطقه کردستان مملو از دشمن بود، دلاوری میکرد و دشمن را عقب میراند و همه شیفته شجاعت و جسارت او شده بودند.
او ادامه میدهد: برای این شهید درجه و مقام مهم نبود و تنها به دنبال این بود که بتواند کشور خود را از چنگال دشمن بیرون بکشد.
استاد شدن شاگرد
این جانباز جنگ تحمیلی بیان میکند: کاوه فرماندهی بود که در اتاق فرماندهی نمینشست و در بسیاری از عملیاتها جلوتر از نیروهایش حرکت میکرد.
او عنوان میکند: از آن جایی که شهید کاوه به همراه پدرش در جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) شرکت میکرد و رهبری با او آشنا بودند، پس از شهادت این سردار چنین گفتند که شهید کاوه زمانی شاگرد ما بود حال استاد ما شده است.
این شهید سرافراز در شهریور ماه ۱۳۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
انتهای پیام/ س