به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کوروش نوروزی مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: کار برداشت انگور از سطح ۱۶۳ هکتار تاکستانهای ایذه که از نیمه نخست مرداد ماه آغاز شده بود، به پایان رسید و در هر هکتار از این تاکستانها ۶ تن محصول برداشت شده و در مجموع به یک هزار تن رسیده است.
او افزود: انواع انگور تولیدی در ایذه شامل عسگری، محلی، یاقوتی و انگور سیاه است که علاوه بر مصرف در ایذه، برای فروش به شهرها و استانهای دیگر نیز فرستاده میشود.
نوروزی بیان داشت: تهیه کشمش نیز در مقادیر پایین در برخی روستاهای شهرستان انجام میشود.
انتهای پیام/م