به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نخستین نشست روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت ویدئو کنفرانس، صبح امروز برگزار شد و دکتر مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به دلیل ابتلا به کرونا، از بیمارستان به صورت مجازی در این نشست شرکت کرد.
دکتر لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست وب کنفرانسی با دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، اظهار کرد: در صورت تامین واکسن علیه بیماری کووید۱۹، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به فراهم بودن زیرساخت ها، توانایی تزریق روزانه ۱۰۰ هزار دوز واکسن را دارد که در حال حاضر ۳۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون، ۱۰ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و تمامی مراکز خدمات جامع سلامت روستایی، در این امر فعالیت دارند.
او با اشاره به راه اندازی مرکز خودرویی واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ در شیراز به عنوان نخستین مرکز خودرویی واکسیناسیون در کشور، اظهار کرد: با تلاشهای صورت گرفته، حسینیه عاشقان ثارالله (ع) شیراز نیز به عنوان بزرگترین حسینیه جنوب کشور به چرخه ارایه خدمات در زمینه انجام واکسیناسیون علیه کروناویروس افزوده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه اندازی کلینیکهای بستری موقت بیماران مبتلا به کووید۱۹ (OPAT) را از طرحهای عظیم در راستای جبران کمبود تختها در بخشهای کووید۱۹ بیمارستانها عنوان کرد و گفت: در پیکهای پیشین، کمبود تخت در بخشهای کووید۱۹ بیمارستانها احساس میشد که با راه اندازی بخشهای (OPAT) این مورد مرتفع شد.
دکتر لطفی در این نشست از دست اندرکاران حوزه سلامت کشور و استان فارس به پاس مشارکت فعالانه در بحران کروناویروس قدردانی و ابراز امیدواری کرد ثمره این تلاش ها، ریشه کنی هر چه سریعتر این بیماری در تمامی استانهای کشور باشد.
دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیز در این نشست ویدئوکنفرانسی، مهمترین اولویتهای مجموعه سلامت کشور را در زمینه مقابله با کرونا و پیشبرد برنامههای بهداشت و درمان کشور به روسا و مسئولان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور اعلام کرد.
واکسیناسیون و قرنطینه هوشمند، همچنین اهمیت توسعه زیرساختها و برنامههای بهداشتی در کشور، از مهمترین موضوعات مطرح شده از سوی وزیر بهداشت در این نشست بود.
انتهای پیام/