مردم خراسان شمالی در تکاپوی آماده سازی گوجه شور برای پاییز و زمستانشان هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،هرساله به اواخر شهریور که می رسی اگر سری به برخی مغازه های شهر بزنی در ویترین برخی میوه فروشی ها دبه های سرکه را می بینی که به صف شده اند و مشتریانی که در تکاپوی خریداری گوجه و سرکه برای گذاشتن شوری گوجه هستند.

میوه فروش ها می گویند اغلب مردم گوجه های بدون دم برای گذاشت شوری گوجه خریداری می کنند چون گوجه های بدون دم برای گوجه شور مناسب تر است و از خرابی آن جلوگیری می کند.

امسال در خراسان شمالی برداشت گوجه فرنگی از سطح دو هزار و ۱۴۰ هکتار اراضی استان آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود، ۹۶ هزار تن محصول از کشتزار‌های خراسان شمالی جمع‌آوری شود.

با توجه به خشکسالی و کاهش بارندگی سطح کشت گوجه فرنگی از سه هزار و ۲۷۰ هکتار سطح ابلاغی نیزکمتر کشت شد.


بیشتر بخوانید


گفتنی است بیشترین سطح کشت گوجه فرنگی با ۳۵۰ هکتار مربوط به شهرستان مانه و سملقان است.

میانگین عملکرد گوجه فرنگی در خراسان شمالی ۴۵ تن در هکتار است که رتبه ۱۳ کشوری را در کشت و تولید این محصول دارد.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.