به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غریب فاضلنیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون و دکتر سیدمحمدصادق کشفینژاد، مدیرکل بهزیستی استان فارس به همراه جمعی از مدیران و مسوولان این دو مرکز و با حضور علی اسپرغم، رئیس اداره بهزیستی کازرون، در نشستی مشترک که در اداره کل بهزیستی استان فارس برگزار شد، ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون زمینههای مشترک همکاری به منظور تقویت ارائه خدمات به جامعه، در خصوص بررسی بسترها برای تبدیل شدن کازرون به پایلوت مطالعات آسیبهای اجتماعی به گفت و گو پرداختند.
غریب فاضلنیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست با برشمردن ظرفیتها و بسترهای علمی و پژوهشی این دانشگاه از جمله فعالیتهای موثر گروه روانشناسی با تکیه به اعضای هیئت علمی توانمند این گروه، فعالیت و ارائه خدمت مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه و همچنین شروع به کار مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اظهار کرد: در مواجهه با بسیاری از مسائل اجتماعی که به نوعی در ردیف اهداف سازمانی هر دو مجموعه قرار دارد، باید بخش مهمی از فعالیتها را پیش از وقوع بحران انجام داد تا از تبعات نامطلوب آنها جلوگیری شود.
او ادامه داد: برای تحقق این منظور، محیطهای دانشگاهی میتوانند چراغ راهنما باشند و در ارتباطی همافزا با سایر دستگاهها و نهادها، به نقشآفرینی موثر در این عرصه بپردازند.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با تقدیر از رویکرد تعاملی مدیرکل بهزیستی استان فارس و مجموعه همکاران این اداره کل به ویژه در سطح شهرستان کازرون و مدیریت اداره بهزیستی این شهرستان، افزود: در برنامهریزیهایی که برای دانشگاه سلمان فارسی کازرون ذیل سیاستگذاریهای کلان وزارت علوم داشتهایم، دانشگاه را پیشران و پیشگام در برقراری تعامل برای عرضه خدمات به مردم و نهادهای مختلف تعریف کردهایم.
او بیان کرد: در همین رابطه به عنوان قطب علمی در منطقه غرب استان فارس، آماده ارایه خدمات آموزشی و پژوهشی مورد نیاز دستگاههای مختلف اجرایی هستیم. بر همین اساس آمادگی انعقاد تفاهمنامه همکاریهای مشترک میان هر دو مجموعه را داریم تا با شناسایی دقیقتر زمینههای مشترک همکاری و همچنین ترسیم افقهایی جدید برای ایجاد تعاملی همافزا، بتوانیم خدمات مطلوب علمی را در اختیار جامعه قرار دهیم.
سیدمحمدصادق کشفینژاد مدیرکل بهزیستی استان فارس نیز در این نشست ضمن استقبال از رویکرد تعاملی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با امیدوارانه توصیف کردن این رویکرد گفت: در دنیای امروز، ضرورت پیگیری عالمانه مسایل بر هیچکسی پوشیده نیست، در عین حال با آگاهی پیش از مداخله، میتوانیم بخش قابل توجهی از آسیبهای اجتماعی را کاهش دهیم.
او اضافه کرد: برای عملیاتی کردن این مهم نیاز است تا مجموعههایی مانند دانشگاه که ساختارهایی علمی و تئوریک دارند در کنار مجموعههایی مانند بهزیستی که گستره متنوع و قابل توجهی از خدمات اجرایی را ارائه میدهند قرار گیرند تا بتوان به نتایج مطلوبی دست یافت. کشفینژاد تصریح کرد: این تعامل میتواند منجر به حضور میدانی دانشگاهیان و دانشجویان در مسائل مبتلابه جامعه نیز شده و امکان مناسبتری را برای تقویت فرآیندهای پژوهشی و دانشافزایی آنها نیز به همراه داشته باشد.
مدیرکل بهزیستی استان فارس همچنین با اشاره به ظرفیتهای اجرایی این اداره کل در سطح استان و شهرستان کازرون، بر لزوم مطالعه دقیق مسایل براساس شاخصهای مختلف اقلیمی و جغرافیایی تأکید کرد و افزود: غرب استان فارس هم مانند هر اقلیم دیگری، ویژگیهای خاص خود را دارد که در فرایندهای برنامهریزی و اجرای هرگونه طرح و برنامهای بایستی به آنها توجه دقیق شود.
او ادامه داد: دانشگاهی مانند سلمان فارسی کازرون ظرفیت مناسبی برای تحقق این موضوع دارد و میتوان با کمک عالمانه دانشگاهیان، برنامهریزیها را کاربردیتر کرد.
در این نشست مقرر شد تفاهمنامه همکاریهای مشترک میان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و اداره کل بهزیستی استان فارس با هدف همافزایی هر دو مجموعه و بسترسازی برای توسعه فعالیتهای مشترک، منعقد شود.
انتهای پیام/