به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، آندره بوبرووسکی، متخصص تغذیه از آنچه در خوردن آبگوشت باید ترسید گفت. وی گفت: آب گوشت خطر ابتلا به بیماریهای جدی را افزایش میدهد.
آبگوشت یک غذای سالم و ترمیم کننده است؛ اغلب پس از بیماری یا جراحی تجویز میشود. با این حال، مصرف روزانه آبگوشت گاو یا مرغ میتواند برای سلامتی مضر باشد، در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک، متخصص تغذیه و دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه دولتی سن پترزبورگ، آندره بوبروفسکی، هشدار داد.
اول از همه، به گفته وی این به خاطر داروهایی است که در پرورش دام و طیور استفاده میشود.
وی گفت: مزارع مدرن از مقدار زیادی هورمون و آنتی بیوتیک برای پرورش سریع طیور و دام استفاده میکنند. بهتر است از آبگوشت دوم یا حتی سوم استفاده شود، مواد مضر بسیار کمتری وجود خواهد داشت. با این حال، غیرممکن است به نحوی محتوای این مواد را بررسی کنید.
علاوه بر این، کاهش مصرف آبگوشتهای چرب برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی توصیه میشود.
این کارشناس تغدیه توضیح داد: ثابت شده است که بسیاری از بیماریهای مدرن – تصلب شرایین، بیماریهای ایسکمیک قلب، حملات قلبی، سکته مغزی - با استفاده مداوم از اسیدهای چرب اشباع، یعنی چربیهای حیوانی همراه است. یکی از موثرترین توصیهها کاهش چربیهای حیوانی از جمله آبگوشت، در رژیم غذایی؛ که عواقب ناشی از مصرف چنین چربیهایی دور است. به عنوان نمونه، تصلب شرایین نشانههای درد آور ندارد، اگرچه ممکن است در طول سالها ایجاد شود، اما تقریباً نشانهای از خود بروز نمیدهد.
او همچنین استفاده از آبگوشت چرب را برای بیماری سنگ معده و برخی بیماریهای دیگر توصیه نمیکند.
انتهای پیام/