به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از lebanon۲۴؛ آژانسهای فضایی فاش کردند که چین روی پروژه ملی بسیار عظیمی کار میکند. این پروژه در راستای ساخت یک ایستگاه فضایی (شهر شناور) در مجاورت زمین است، البته پیش بینی میشود ساخت این شهر شناور چندین ماه طول بکشد.
بر اساس گزارش "South China Morning Post"، چین به طور جدی به دنبال آغاز روند ساخت "ایستگاه فضایی و فضاپیمای بسیار بزرگ" است، تا فضاپیما بتواند کیلومترها را در یک ماموریت سرنشین دار طی کند. به گفته منابع وزارت علوم و فناوری که سرمایه گذار این پروژه عظیم است،کار روی این پروژه حدود ۵ سال طول میکشد.
چین گروه بزرگی از دانشمندان را برای آغاز کار بر روی اجرای و مطالعه پروژه جدید فراخوانده است، زیرا دولت چین برنامههای خود را برای اکتشافات فضایی آینده با تمرکز بر ماموریتهای بلندمدت سرنشین دار گسترش می دهد. این منابع خاطر نشان کردند که فرایند ساخت این وسیله نقلیه عظیم با جمع آوری قطعات از طریق پروازهای شاتل بین پایگاههای چینی در زمین و بین مرکز پروژه و اولین هسته آن در فضا، انجام میشود.
بنیاد ملی علوم طبیعی چین به نوبه خود از دانشمندان دعوت کرده است تا به پروژهای پنج ساله برای مطالعه مکانیک "فضاپیمای فوق بزرگ به عرض یک کیلومتر" بپیوندند. بنیاد طرح تحقیق را منتشر کرد تا فرصتی برای همه دانشمندان به منظور همکاری در ساخت فرایندها و ارائه ایدههای انقلابی که ممکن است به اجرا کمک کند، فراهم شود.
به گفته وب سایت "آینده پژوهی"، چنین فضاپیمایی، یک ستاد استراتژیک و اصلی هوافضا برای استفادههای آینده از منابع فضایی است و به اکتشاف اسرار جهان و ماندن در مدار برای حرکات طولانی مدت کمک میکند. یکی از اهداف اصلی پروژه در حال حاضر حفظ وزن سبک و فشرده سازی ایده آل جرم پروژه است تا اطمینان حاصل شود که هیچ قسمتی از ظرف در حین انتقال آن در موشکهای غول پیکر به مدار سیاره شکسته نمیشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
فراموش نشود که منابع طبیعی و وسعت زمین و چین محدود است و برای حفظ بیشتر کم بودن جمعیت و انتقال آن به سیارات دیگر مثل مریخ لازمه کار آیندگان شده است