به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: پروژههای عظیم دریایی و بندری برای چابهار تعریف شده و بندر چابهار را به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل کرده است.
وی گفت: درحال حاضر احداث کریدور کمربندی با اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومان، احداث دیوار حفاظت ساحلی با اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومان و احداث سیلوهای غله به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان مهمترین پروژههای عمرانی بندر چابهار است.
وی با بیان اینکه مجموع اشتغالزایی در فقط پروژههای عمرانی بزرگ و کوچک چابهار چیزی بیشاز ۱۴۰۰ نفر است که عمدتا بومیان منطقه هستند، افزود: درحال حاضر چیزی بیشاز ۱۰ درصد کالای اساسی کشور به بندر چابهار وارد میشود؛ سال گذشته بهخاطر ورود کالای اساسی فقط ۲۰۰ هزار تردد در جادههای استان ثبت شده که خود منشا اشتغال آفرینی زیادی بوده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به عقب ماندگیهای چابهار در شاخصهای توسعهای نظیر آبرسانی، شاخصهای بهداشتی و ...، بندر چابهار هیچگاه خود را سربار شهر نکرده است و سعی کرده باری هم از روی دوش شهر بردارد.
آقایی افزود: درحال حاضر آبشیرین کن بندر با ظرفیت بیشاز ۴ هزار مترمکعب علاوه بر آنکه نیاز آبی کشتیها، لنجها و بندر را تامین میکند آماده است به به هر قدر نیاز به شهر و مردم شهر و تانکرهای آبرسان شهر آبرسانی کند. درپنج سال اخیر بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بندر انجام شده که ۷۰ میلیون دلار آن فقط در سه سال گذشته انجام شده و مجموعا ۲۴ میلیون دلار هم توسط با ورود ۶ جرثقیل هندی انجام شده است.
انتهای پیام/گ