برداشت انجیر دیم از بیش از پنج هزار هکتار از انجیرستان‌های شهرستان خفر آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ارسلان صالحی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خفر گفت: برداشت انجیر دیم و آبی از سطح ۵۳۰۰ هکتار از انجیرستان‌های دیم و ۲۷۰هکتار انجیر آبی در شهرستان خفر آغاز شد و تا پایان سال زراعی ادامه دارد.

او با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول یک تن در هر هکتار است، افزود: خفر دومین قطب تولید انجیر دیم در استان فارس است و در کاشت، داشت و برداشت این محصول به صورت فصلی برای ۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.

صالحی ابراز کرد: شیراز، تهران، اصفهان و کشورهای حوزه خلیج فارس، عمان ‌و قطر از جمله بازارهای فروش انجیر خفر است.

مدیر جهاد کشاورزی خفر بیان کرد: بخشی از این محصول به صورت تازه‌خوری و بخشی دیگر به صورت خشک به بازار عرضه و بخشی دیگر در صنایع تبدیلی مانند حلوا و کیک و کلوچه استفاده می‌شود.

به گفته او روستای آبسرد، شاغون، اشکوری و کرفت از عمده روستاهای تولیدکننده انجیر دیم در شهرستان خفر است.

شهرستان خفر در فاصله ۱۰۹ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار