به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امیر ماندگار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به کمبود واکسن و کندی روند واکسیناسیون کرونا گفت: اگر روند ابتلا با این سرعت و واکسیناسیون به این کندی ادامه یابد هر روز وضعیت بدتر میشود و میزان ابتلا، اشغال تختهای بیمارستانی و مرگ و میر با شیب تند، صعودی است و وضعیت مطلوب نیست.
او افزود: روزانه ۴۵۰ تا ۵۰۰ نمونه در مراکز منتخب نمونهگیری کرونا در دزفول گرفته میشود که ۵۵ تا ۶۰ درصد نمونهها مثبت میشوند و میزان درگیری ریوی در بیماران زیاد است و سن ابتلا و مرگ و میر نیز به شدت کاهش یافته است.
ماندگار با بیان اینکه با وجود افزایش یک بخش جدید به بیمارستان گنجویان، باز هم بیماران در انتظار تخت در اورژانس داریم، تصریح کرد: زمانی که یک بخش جدید افزوده میشود، به نیرو نیز نیاز است در حالی که برخی روزها، پزشکی برای ویزیت نیست. کافی است یک پزشک که در بخش ویزیت میکند به کرونا مبتلا شود، بیماران زیادی معطل میشوند و بار کار بر دوش تعداد کم نیروها میافتد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در صورت افزایش پوشش واکسیناسیون، میزان مرگ و میر بسیار کاهش مییابد. در حال حاضر هر هفته ۸ تا ۱۰ هزار دوز واکسن به دزفول اختصاص داده میشود در حالی که این میزان واکسن در مدت دو روز تزریق میشود و در دیگر ایام هفته واکسن نداریم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه حتی اگر واکسن در پیشگیری از ابتلا تاثیر زیادی نداشته باشد، اما مبتلایان به نوع خفیفتر مبتلا میشوند و کار آنها به ICU نمیکشد، اظهار داشت: تجربه یک سال و نیم گذشته نشان میدهد هر سوشی با سرعت کم و زیاد منتشر شده است. شاید این سوش اکنون وارد کشور نشده باشد، اما قطعا یکی دو ماه دیگر به کشور میرسد.
او ادامه داد: باید در یک اقدام ضربالاجلی واکسنهای زیادی وارد کشور شود و روند واکسیناسیون سرعت بگیرد. تقریبا در هر خانواده یک بیمار یا عزیزی از دست رفته است و در حال حاضر مشکل ما از بین رفتن حساسیت مردم نسبت به بیماری است.
انتهای پیام/م