به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت "newatlas"، دانشمندان روش جدیدی را ارائه کرده اند که طی آن بر اساس "کوکتل" آنتی بادیهای مونوکلونال میتوان از بروز موارد شدید کرونا در بزرگسالان جلوگیری کرد.
نتایج آزمایشات بالینی فاز سوم این روش نشان داده است که میتواند تا ۱۲ ماه از بدن محافظت کند. این درمان با تزریق عضلانی به بیماران داده میشود.
آنتی بادیها مانند "سربازان" سیستم ایمنی بدن ما هستند، زیرا آنها دائماً در بدن به دنبال هر بیماری میروند، جایی که برای هدف قرار دادن آن فعالیت میکنند.
در اوایل سال ۲۰۲۰، تعدادی از محققان دانشگاه واندربیلت در تنسی ایالات متحده، گروه کوچکی از آنتی بادیها را روی نمونههایی از بیماران مبتلا به "کووید -۱۹" آزمایش کردند.
بعداً، این آنتی بادیها از طریق شرکت AstraZeneca مجوز گرفت و به درمان و پیشگیری از عفونت علامتی کرونا تبدیل شد.
درمان جدید "AZD۷۴۴۲" نام دارد و آخرین نتایج آزمایشات بالینی اعلام شده توسط AstraZeneca نشان میدهد که میتواند نقش مهمی در کمک به محافظت از آسیب پذیرترین گروهها در برابر صدمات شدید کرونا داشته باشد.
مرحله سوم آزمایش کوکتل درمانی شامل بیش از ۵ هزار نفر بود که روی افرادی که بیشتر به دلیل بیماری مزمن یا ضعف ایمنی در معرض بیماری شدید قرار داشتند، تمرکز داشت.
سومین آزمایش که در اواخر سال ۲۰۲۰ انجام شد و شرکت کنندگان آن طی ۶ ماه گذشته پیگیر شدند، هیچ موردی از عفونت شدید یا مرگ ناشی از این بیماری مشاهده نشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/