سید حسام الدین حسینی گفت: اگر مخالف هنر بودیم همه رشته‌ها را حذف می‌کردیم نه اینکه در رشته سینما و گرافیک ظرفیت پذیرش هنرجو را بالا ببریم.

سید حسام الدین حسینی، مدیر کل ارتباطات و رسانه حوزه هنری در گفت و گو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره خبر حذف رشته نمایش از هنرستان دخترانه سوره توضیح داد: رشته‌های هنرستان این گونه است که سال به سال با توجه به شرایط موجود و تعداد متقاضیان بازنگری می‌شود. هنرستان مانند دبیرستان نیست که همیشه رشته‌های ریاضی، تجربی و انسانی دانش آموز جذب کند؛ بنابراین حذف رشته یا ممنوعیت حضور دختران حرف عجیبی است. در بعضی از واکنش‌ها به گونه‌ای القا شده که گویا ما برای دختران این ممنوعیت را ایجاد کردیم و پسر‌ها می‌توانند ثبت‌نام کنند. این در حالی است که ما فقط یک هنرستان داریم آن هم هنرستان دخترانه سوره است.

وی افزود: در واقع، هنرستان رشته‌های مختلفی دارد که یکی از آن‌ها رشته بازیگری تئاتر بوده که طی ده تا پانزده سال گذشته فقط چند نفر از فارغ‌التحصیلان آن وارد فضای دانشگاهی تئاتر شده‌اند و این نشان دهنده پایین بودن سطح کیفی ما در آموزش رشته هنر‌های نمایشی هنرستان است، در حالی که هنرجویان رشته‌ها دیگر مانند سینما و گرافیک آمار مناسبی از جهت ادامه تحصیل در دانشگاه دارند.

مدیر کل ارتباطات و رسانه حوزه هنری درباره توقف این رشته توضیح داد: رشته تئاتر ما این مشکل را داشته، حالا کرونا هم شده و این فرصت بازاندیشی درباره مربیان و طرح درس‌ها فراهم شده است. رشته نمایش در هنرستان سوره برای همیشه حذف نشده است. همین حالا هنرجویان در مقطع یازدهم و دوازدهم مشغول تحصیل هستند. اما امسال این توقف و عدم ثبت‌نام در سال دهم برای بهتر شدن شرایط است.

وی درباره اینکه برخی افراد حذف رشته نمایش از هنرستان سوره را مربوط به اقدامات وزیر فرهنگ و ارشاد می‌دانند گفت: این حرف بسیار عجیب و خنده‌داری است. هنرستان سوره متعلق به حوزه هنری است و هیچ ارتباطی با وزارت ارشاد ندارد. شاید حتی وزیر ارشاد نداند که هنرستان سوره وجود دارد. اگر قرار باشد با هنر مخالف باشیم، رشته سینما و گرافیک را حذف می‌کردیم نه اینکه ظرفیتش را افزایش دهیم و علاوه بر آن بیاییم و با توجه به دوران کرونا و افزایش علاقه به تولید آثار تصویری رشته برنامه‌سازی تلویزیونی ایجاد کنیم.

حسینی در پایان افزود: اگر رشته دیگری شرایطی مانند رشته تئاتر داشت ما درباره آن هم همین تصمیم را می‌گرفتیم. رکود تئاتر برای ما مطلوب نیست، حوزه هنری از تعطیلی تئاتر بیشتر از سایر نهاد‌ها متضرر شده است. حوزه هنری جشنواره‌های متعدد تئاتر دارد و بخش هنر‌های نمایشی حوزه هنری کارش پرداختن به تئاتر است و خلاف هنرمندان سایر رشته‌ها، اهالی تئاتر بیشتر متضرر شده‌اند و همین مسائل مربوط به تعطیلی تئاتر برای ما هزینه‌های زیادی به وجود آورده است.

انتهای پیام /

برچسب ها: نمایش ، رشته تئاتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۲۴ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
تغییر سبک آموزش مگه چقدر زمان میبره، چندتا استاد هنر رو بیارن مشاوره بگیرن که چیکار کنن و مربیان جدید استخدام کنن تا سبک جدید آموزش بدن، تموم، اگرم کتاباشونو میخوان عوض کنن همون مربیها جزوه بدن هنرجوها بخونن، دنبال بهونه‌ن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
از اون ريش پرپشتش معلومه كه داره راستشو ميگه!
Iran (Islamic Republic of)
م.ز
۰۲:۴۹ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
فقط باید تاسف خورد که هیچکس سر جای خودش نیست و تصمیمات یک شبه و متعصبانه و دور از منطق گرفته میشود به قول خودشان بجای اینکه کیفیت آموزشی را بالا ببرند آن را تعطیل کردند یعنی بجای حل مسئله خود صورت مسءله را پاک کردند
آخرین اخبار