![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، عباس فرشباف، رئیس مجتمع پتروشیمی مهاباد اظهار کرد: پتروشیمی این شهرستان در طول دوران کرونا همواره همراه ستاد مقابله با کرونای شهرستان و شبکه بهداشت و درمان بوده و در این مدت هزار و ۶۰۰ بسته معیشتی نیز به خانوارهای نیازمند معرفی شده اهدا کرده است.
فرشباف افزود: این بستهها شامل مواد خوراکی و غذایی از جمله گوشت، برنج، روغن و حبوبات بود که در مناطق حاشیه شهر توزیع شده است.
این مقام مسئول اذعان کرد: همچنین این شرکت ۲ میلیارد ریال نیز برای خرید یک دستگاه پرینتر رنگی رادیولوژی و یک دستگاه UPS ماموگرافی که جزو نیازهای ضروری بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان مهاباد بود، خریداری و به این بیمارستان اهدا کرده است.
با توجه به شیوع کرونا و دستور ستاد مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی بازار بسیاری از اقشار کمدرآمد جامعه از جمله کارگران، دستفروشان و افراد روزمزد دچار مشکل مالی شدند که بر این اساس اقدام خیرخواهانه خیران در این روزها قابل ستایش است.
انتهای پیام / س خ