یک شبکه تلویزیونی، از ترس تیم بایدن با موافقت نکردن مذاکرات هستهای ایران صحبت کرد.
به گزارش گروه فیلم و صوتباشگاه خبرنگاران جوان، یک شبکه تلویزیونی، از ترس تیم بایدن رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، با موافقت نکردن مذاکرات هستهای جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد. این شبکه همچنین اعلام کرد که دولت بایدن برای توافق هستهای تمرکز بیشتری را گذاشته است.
چطوره یه توافقی بکنند باین مضمون که ایران ملزم به انجام تعهدات خود خواهد بود ولی طرفهای مقابل هروقت و هرطور دلشان خواست و دوست داشتند تعهداتشان را انجام دهند و اگر هم دوست نداشتند اصلا انجام ندهند و فقط اگر ایران از تعهداتش تخطی کرد باید از بهر روشی که طرفها دوست داشتن مثلا فعال کردن مکانیزم ماشه و ... ایران را تنبیه کنند ولی آنها اگر تعهداتشان را انجام ندادند هیچ اتفاقی نمی افتد. اصلا هروقت دوست داشتن میتونن از توافق خارج شوند.
عه!!! این که دقیقا همون توافقنامه برجام قبلی است که !!!
اصلا نگران نباش عمو چیزی عوض نشده که میایم مذاکره اولیت تماس خارجی که دیدید با مکرون بود جلو خودتون اخبار هم که پخش کرد
وزیر امور خارجه هم که از اعضا مذاکرات قبلی هستند
تعین مهلت معین برای مذاکرات آتی حد اکثر سه ماه - جلو گیری از موش دواندن اروپایی ها و اسرائیل و اعراب و منافقین و در صورت لزوم گوش مالی هر کدام از آنها - در نظام بی نظامی آمریکا رئیس جمهور می تواند همه رشته های گذشتگان را لغو کند و یا خواست همه جهان را وتو کند؟
ما تا ابد و آباد تحریم هستیم چون به نظرم قسمت آخر حرفاش درسته
عه!!! این که دقیقا همون توافقنامه برجام قبلی است که !!!
وزیر امور خارجه هم که از اعضا مذاکرات قبلی هستند