سرپرست گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: حدود ۳۰ پزشک دانش آموخته دکترای تخصصی طب سنتی در اصفهان مشغول فعالیت در این زمینه هستند.

محمد مظاهری سرپرست گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: حدود ۳۰ پزشک دانش آموخته دکترای تخصصی طب سنتی در اصفهان مشغول فعالیت در این زمینه هستند، ۲۰ پزشک عمومی نیز از اصفهان در زمینه طب سنتی در شهر‌های مختلف ایران تحصیل می‌کنند.

او ادامه داد: طب سنتی در ابتدا با اصلاح غذای مصرفی، خواب، فعالیت‌های فیزیکی، استرس‌ها، سبک زندگی و مزاج فرد را اصلاح می‌کند و این گونه از شدت بیماری می‌کاهد.

سرپرست گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: تاکنون همایش‌های بسیار زیادی از جمله نقش طب مکمل و دارو‌های گیاهی در مراقبت حمایتی، تسکینی و بیماری‌های سخت درمان، تعیین مزاج و تدبیر آن و.. در استان اصفهان برگزار شده، همچنین جلسات مختلفی در ارتباط با طب سنتی در صدا و سیما و دانشگاه اصفهان برگزار شده است.

مظاهری افزود: در اکثر بیماری‌ها می‌توانیم از طب سنتی کمک بگیریم. در بعضی موارد اگر بیماری صعب‌العلاج نباشد پزشک می‌تواند با یک داروی گیاهی ساده بیماری را کنترل کند و این پزشک است که تصمیم می‌گیرد چه اقدامی انجام دهد.

او در پایان گفت: در بیماری شدید ممکن است نیاز باشد بیمار هم از دارو‌های گیاهی و هم از دارو‌های شیمیایی و در بعضی موارد نیز از روش‌های جراحی هم استفاده کند.


انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.