شهرستان سربیشه با تولید سالیانه ۹۵۰ تن عناب به عنوان یکی از قطب‌های تولید این‌محصول در خراسان جنوبی شناخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، تابستان که از نیمه می‌گذرد فصل جنب و جوش عناب کاران شهرستان سربیشه نیز آغاز می‌شود.

محصول استراتژیک خراسان جنوبی که آب و هوای خاص این منطقه کیفیتش را دوچندان کرده است ، عناب سربیشه به دلیل سردی هوا کیفیت بالایی دارد و بیشتر به عنوان میوه تازه مصرف می‌شود.

یکی از عناب کاران سربیشه ای گفت : در سربیشه چون هوا در شب سردتر می‌شود عناب پرآب‌تر و تردتر می‌شود.

یکی از کشاورزان با بیان اینکه عنابی که به طور کامل رسیده است با دست چیده می‌شود گفت : دست چینی باعث میشود عناب با کیفیت به دست مصرف کننده برسد.

او ادامه داد : ساعت ۶ صبح به باغات می‌آییم و حدود ۴۰ کیلو عناب در روز می چینیم که عناب های برداشت شده علاوه بر داخل استان به شهر‌های زاهدان زابل مشهد و دیگر شهر‌های فرستاده می‌شود.

قرارگرفتن بزرگترین کلکسیون عناب در این شهرستان به تولید عنابی مرغوب کمک کرده است.

جوادی بایگی مدیرجهاد کشاورزی سربیشه گفت:هدف از احداث کلکسیون عناب افزایش و حفظ ژرم پلاسم و مقایسه صفات موفورژی عناب است تا بتوانیم بهترین‌گونه سازگار با محیط را انتخاب کنیم.

ارجمندی عناب کار نمونه سال گذشته در سربیشه ، راز موفقیتش را  پیوندزدن عناب می‌داند.

او می گوید :از کلکسیون عناب نمونه‌های برتر را انتخاب کرده ام و در اکثر منطقه پیوند زدم و محصول خوبی به دست آوردم.

۶۰۴ هکتار از باغات سربیشه زیرکشت عناب است و با تولید سالیانه ۹۵۰ تن عناب به عنوان یکی از قطب‌های تولید این‌محصول در خراسان جنوبی شناخته می‌شود.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار