به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، علیرضا یاریپور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با بیان اینکه امسال ۳۶۰ هکتار پیاز در شهرستان هرسین کشت شده، گفت: پیش بینی میشود امسال نزدیک ۲۰ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شود.
یاریپور متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین را در سال جاری حدود ۶۰ تن در هکتار اعلام کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با بیان اینکه پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است، افزود: این پیاز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص بازارپسندی بالایی در کشور داشته و پس از برداشت راهی بازارهای سراسر کشور میشود.
یاری پوری با اشاره به صاحب برند بودن پیاز هرسین، ادامه داد: بازار پسندی پیاز تولیدی در شهرستان هرسین به اندازهای زیاد است که سالانه حدود ۱۰ درصد محصول تولیدی در شهرستان روانه بازارهای خارج از کشور میشود.
او با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی در شهرستان هرسین، اظهار داشت: به دلیل عدم استفاده و یا بعضا استفاده خیلی کم از سم و کود، پیاز تولیدی در این شهرستان جزء محصولات سالم دسته بندی میشود.
به گفته این مسئول برداشت پیاز در شهرستان هرسین شروع شده و تا اواخر شهریور ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/ق