معاون فنی و مهندسی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۷ ساختمان عملیاتی وخدماتی بندر چابهار در راستای مدیریت دارایی فیزیکی و افزایش بهره وری در بنادراستان سیستان وبلوچستان نوسازی می‌شوند.

 عباس آذرپیکان معاون فنی و مهندسی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: پس از آسیب شناسی و مطالعات تعمیر و نگهداری، با توجه به فرسودگی و لزوم بازسازی و تعمیرات اساسی ساختمان‌های عملیاتی وخدماتی، پروژه نوسازی و مقاوم سازی ابنیه بنادر چابهار با اعتبار قریب به ۷۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.

معاون فنی و مهندسی بنادر و دریانوردی استان از مزایای اجرای طرح، به ارتقاء وضعیت ساختمان‌های عملیاتی و خدماتی بنادر شهید بهشتی، شهید کلانتری و کوی مسکونی، ایجاد بستر مناسب جهت افزایش بهره وری و ارائه خدمات با کیفیت و کمیت بیشتر با حداقل هزینه و استفاده از روش‌های نوین بهسازی اشاره کرد.

وی با اشاره به قرارگیری این بنادر در حاشیه دریای عمان و اقلیم منطقه تصریح کرد: با توجه به تأثیر رطوبت هوا بر فرسودگی و زنگ زدگی تاسیسات و تجهیزات داخلی ساختمان‌ها لذا اجرای این پروژه‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.

به گفته وی بنادر برای ایفای نقش حیاتی خود در امور تخلیه و بارگیری در راستای صادرات و واردات و ترانزیت کالا‌ها نیاز به ساختمان‌ها و تجهیزات پشتیبانی و خدماتی مطلوب دارند و ساختمان‌ها و تجهیزات دارای فرسودگی باعث پایین آوردن کمیت و کیفیت فعالیت‌های بندری می‌شود.

آذرپیکان با اشاره به تعمیرات اساسی ابنیه در جهت مدیریت دارایی فیزیکی و جلوگیری از رده خارج شدن، پایداری و خدمات دهی مطلوب، درباره نوع بازسازی ساختمان‌ها افزود: در این بازسازی‌ها از ورق‌های موجدار PVC با روکش مخصوص و مقاوم در برابر تغییرات رنگ و خوردگی در سقف ساختمان ها، ساندویچ پنل با روکش آکروتایل برای سقف سوله ها، پنل‌های PVC نواری در سقف کاذب فضا‌ها و مواد عایق رطوبتی نانو و همچنین استفاده از متریال متناسب با اقلیم و شرایط جوی منطقه استفاده می‌گردد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.