به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از العربیه؛ محققان امنیت سایبری درباره پیامهای کلاهبرداری که در پیامرسان واتساپ ارسال میشود و از کاربران درخواست پول میکنند، هشدار دادند. بسیاری از قربانیان کلاهبرداری افرادی هستند که خریدهای آنلاین انجام میدهند و منتظر پیام از طرف شرکتهای تحویل کالا هستند.
بیشتر بخوانید
به نوشته روزنامه انگلیسی سان، تیمی از محققان شرکت معروف کسپرسکی که متخصص امنیت سایبری و ضد ویروسها در مسکو است، توضیح دادند که تعداد زیادی پیام دریافت کرده اند که به دروغ ادعا میشود از شرکتهای مختلف بین المللی هستند و کاربران باید هنگام باز کردن این پیامهای جعلی مراقب باشند. معمولاً هکرها وانمود میکنند که از فروشگاههای آنلاین هستند و پیامهایی را به قربانیان خود ارسال میکنند که حاوی لینکهای کلاهبرداری است و از آنها میخواهند روی پیوندهایی که آنها را به وب سایتهای جعلی میبرد کلیک کنند و سپس از کاربران میخواهند اطلاعات حساب بانکی، کارت اعتباری یا سایر اطلاعات حساس خودشان را برای دریافت هدیه وارد کنند.
محققان تأکید کردند که پیامهای غیر منتظره که نیاز به پرداخت پول از سمت کابران را دارد، یکی از رایجترین کلاهبرداریها در سه ماهه آخر سال جاری بوده است. پرداخت هزینه در یک سایت جعلی انجام میشود و پول کاربران به سرقت میرود. بسیاری از کاربران به دلیل شیوع کرونا ترجیح میدهند از فروشگاههای آنلاین خرید کنند و بنابراین پیامهای متنی و ایمیلهایی را از شرکتهای تحویل دهنده کالا دریافت میکنند و همین موضوع راه را برای هکرها باز کرده که بتوانند با ارسال پیامهای جعلی از کاربران دزدی کنند.
تاتیانا شربباکووا توضیح داد که هکرها برای سرقت پول و اعتبارات بانکی که فیشینگ شناخته میشود استفاده میکنند که یکی از موثرترین روشهای کلاهبرداری آنلاین است. کاربران باید هنگام دریافت ایمیلهای ناشناخته و کلیک روی پیوستهای ایمیل یا پیوندهایی که از آنها میخواهند به وب سایتهای مستقیم مراجعه کنند، بسیار احتیاط کنند.
انتهای پیام/
و اگر بتونم هک کنم باید حساب بانکی و حساب اصلی وی اچ دی بی باید در ایران باشه
فقط لطفا فیلتر کنید
چون تنها چیزی که فیلتر نیست واتساپ هست
خیلی ممنن
منظورشون لینک های مخربه که مثل چی داره پخش میشه