![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جعفر فتاحی اصل رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پرشکی جندی شاپور اهواز گفت: با دستور وزیر بهداشت برای اولین بار در منطقه آمایشی ۴ کشور، گروه آموزشی تغذیه این دانشکده موفق به کسب مجوز رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد شد.
او افزود: این مجموعه ضمن فراهم شدن بستر مناسب و جذب هیئت علمی مورد نیاز برای تدریس رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی، اقدام به جذب ۳ دانشجو کارشناسی ارشد در نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۰ کرد.
فتاحی اصل بیان داشت: انتظار میرود طی چند سال آینده با حضور دانش آموختگان رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در زمینه تولید، ارائه فناوریهای نوین و توانمند سازی نیروهای کارآفرینی، ارتباط با صنعت، تعامل فعال با دیگر مراکز علمی و بین المللی گام موثری در حوزه بهداشت مواد غذایی منطقه برداشته شود.
انتهای پیام/ق