کارشناسان تغذیه معتقدند برخی از غذا‌ها به کاهش علائم آرتریت و یا بدتر شدن آن‌ها کمک می‌کنند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از دیلی اکسپرس، التهاب مفاصل یا همان «آرتریت» سبب دردی مزمن می‌شود که می‌تواند به بخش‌های دیگر بدن گسترش یابد. باید توجه داشته باشیم آنچه ما می‌خوریم می‌تواند شدت عوارض این بیماری را تشدید کند، مسئله‌ای که نیاز ما را به توجه بیشتر به غذا‌ها شدت می‌بخشد.

پژوهشی جدید از تأثیر برخی غذا‌ها بر روماتیسم مفصلی حکایت دارد.

بر اساس این گزارش، محققان شواهد بیشتری در خصوص اینکه چگونه برخی از غذا‌ها می‌توانند به کاهش علائم آرتریت و یا بدتر شدن آن‌ها کمک کنند، دست یافتند. در صورتی که نگران علائم التهاب مفاصل یا خطرات احتمالی آن هستید، کارشناسان توصیه می‌کنند که از سه نوع غذای خاص خودداری کنید.

یک پژوهش که در «کتابخانه پزشکی آمریکا» آمده است، عوارض آرتریت و اینکه چگونه غذا‌های مختلف می‌تواند به این مسئله کمک کند و یا جلوی آن را بگیرد، مورد بررسی قرار گرفته است.

در این پژوهش ۲۱۷ نفر شرکت داشتند که از آن‌ها پرسیده شد که آیا آن‌ها ۲۰ نوع غذای مشخص شده را مصرف می‌کنند و اینکه آیا این غذا‌ها سبب شده است تا علائم روماتیسم مفصلی آن‌ها بهتر یا بدتر شود.

در این پژوهش ۲۴ درصد از شرکت کنندگان اعلام کردند این غذا‌ها بر روماتیسم مفصلی تأثیر دارد و ۱۵ درصد نیز از بهبود قابل توجه سخن گفته اند؛ همچنانکه ۱۹ درصد نیز از شدت گرفتن عوارض سخن گفتند.

بر پایه این گزارش، بلوبری و اسفناج از بیشترین غذا‌هایی بودند علائم التهاب مفصلی را بهبود بخشیدند؛ در حالی که نوشابه‌های حاوی قند و شیرینی بیشتر اوقات سبب تشدید عوارض التهاب مفاصل شدند.

این پژوهش به این نتیجه رسید که از لیست ۲۰ غذای خاص، بلوبری و اسفناج بیشترین احتمال را برای کاهش التهاب مفاصل دارند، در حالی که نوشیدنی‌های گازدار با شکر و شیرینی بیشترین اثر را در تشدید آرتریت دارند.

در این پژوهش ذکر شده است: در حالی که ما نمی‌توانیم بر اساس این نظرسنجی نتیجه گیری قوی داشته باشیم، اما سوابق پیشین نشان می‌دهد افزایش مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با قند خطر ابتلا به التهاب مفاصل را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.