به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در گفت و گوی تلفنی با برنامه جهان ورزش (کشتی) رادیو ورزش درباره مسابقات جهانی روسیه گفت: برای مسابقات جوانان، بچهها را حدود ۱۰ ماه در نظر داشتیم. نظر رئیس فدراسیون بر این است که ما باید به سمت پشتوانه سازی برویم که این اتفاق در حال رخ دادن است. مسابقات اوکراین، جام تختی و اردوهایی که برای بزرگسالان داشتیم این جوانان را انتخاب کردیم. مسابقات خوب بود. آمریکا، روسیه، ترکیه، آذربایجان و گرجستان با تمام موجودیت خود آمدند و بچههای ما هم خیلی خوب کشتی گرفتند. من تمام سعی خود را کردم تا این موضوع را به آنان القا کنم که مسابقات جوانان سخت نیست و شروعی برای آینده است. ارتباط خود را از لحاظ روحی، روانی و عاطفی با آنان بیشتر کردیم چرا که آنها آینده کشتی کشور هستند.
او از کشتی روسیه و قیاس آن با کشتی ایران افزود: روسها حتی تیم بزرگسالان آنها در اوزان مختلف یک نیمه خوب و یک نیمه ضعیفی دارند. در اوزان نیمه روسها دچار ضعف هستند. خیلی از کشتیها را نزدیک باختند. ما در کشتی با روسها از ۴ کشتی یکی از آنها را بیشتر نباختیم و رقابتها بسیار نزدیک بود. ما نمیخواهیم بچهها را مصادره کنیم این بچهها در باشگاهها و شهرهایشان تمرین کردند، ولی دوره ۶ ماهه خوبی را در کنار آنان سپری کردیم و آمار خوبی داشتیم. در اوزان پایین ما در این یکی دو سال گذشته با هند مشکل داشتیم، ولی در این مسابقات توانستیم هندیها را به راحتی ببریم. بچهها از لحاظ آماری در این رقابتها خیلی خوب بودند.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان با اشاره به روند پشتوانه سازی تصریح کرد: کشتی یک ورزش انفرادی است و در درجه اول بحث پشتوانه بسیار مهم است. اگر این جوانان را حمایت کرده و برای آینده آنان برنامه ریزی کنیم میشود انها را به تیم بزرگسالان تزریق کرد. فقط بحث کشتی گیری نیست برای مثال یک کشتی گیر که از قزاقستان سوم شد وقتی به کشورش بازگشت از طرف دولت با جوایز خوبی مواجه شد و این انگیزه برای جوانان دیگر میشود. ما جوانان خوبی داریم در ابتدا حمایت کنیم و بعد برنامه ریزی حقیقی برای آنان داشته باشیم. در این مسابقات کشتی گیر وزن کم کن نداشتیم. در گذشته قهرمان میشدیم، ولی دیگر از جوانان به بعد قطع میشدند. امروز میبینم رحمان عموزاد از بعد از انتخابی تیم ملی که از ۵۷ کیلو نتوانست موفق شود بلافاصله به ۶۱ کیلو آمد و در انتخابی جوانان ما رحمان سوم شد. ولی در وزن جدید آمد و کار کرد. نباید این بچهها در جوانان قطع شوند. صحبت و برنامه فدراسیون این است که بتوانیم با پشتیبانی و برنامه ریزی خوب از آنان حمایت کنیم. حداقل ۳ الی ۴ نفر از آنان عضو تیم ملی میشوند و امیدوارم بتوانیم بیشتر از این آنها را به تیم بزرگسالان تزریق کنیم البته نه فقط این ها، از جوانان شایسته دیگری که پتانسیل آن را دارند هم استفاده خواهیم کرد. به طور کلی برنامه جدی فدراسیون بها دادن به این جوانها است.
محسن کاوه درباره انتصاب پژمان درستکار عنوان کرد: به عنوان مدیر تیمهای ملی زمانی که با اقای دبیر و سوریان صحبت میکنیم اختلاف نظراتی داریم، اما وقتی که تصمیماتی گرفته میشود از آن دفاع میکنیم. همان طور که کشتی باید در حال پوست اندازی باشد، مربیان هم باید همین گونه باشند. خیلی صحبتها انجام شد در این خصوص که چه کسی این انتصاب را بگیرد. او هم جوان بسیار خوبی است و چندین سال هم هست مربیگری میکند. در این کار نا آشنا نیست. ما هم باید او را کمک کنیم چرا که یک بدنه جوان مربیگری هستند.
کاوه در پاسخ به این سوال که این جا به جاییهای سرمربی چه میزان در کشتی گیران ما تاثیر میگذارد؟ گفت: در بحث مربیگری و جایگاه آنان و این که امنیت شغلی و کاری را در آینده داشته باشند بحثهای متعددی داشتیم. در صورت نتیجه گرفتن و نگرفتن هم زود به تغییرات دست میزدیم. در دنیای مجازی هم که مزاجی شده و خیلیها به سمت مخالف بودن میروند و نقد منصفانه ندارند. این بچههایی که آمدند میشود به آنها اعتماد کرد و از آنان حمایت کرد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/