به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، نذریهای ماه محرم یکی از بخشهای اصلی عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) را تشکیل میدهند و وسیلهای برای روای حاجات، خیرات و اطعام عزاداران به حساب میآیند.
۱۵ هزار پرس غذا در «نذری بزرگ تاسوعا و عاشورای حسینی» در اندیمشک پخت و توزیع شد.
این میزان غذا در دو روز تاسوعا و عاشورا دربین عزاداران و مردم شهر اندیمشک توزیع شد.
تهیه این نذری به عهده چند موسسه خیریه بوده است.
منبع:شهروندخبرنگار - اندیمشک
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/