در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع تارت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه تارت گوجه چرى را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشد.


بیشتر بخوانید


مواد مورد نیاز

خمیرهزارلا ....... ١ بسته

سس کچاپ......  یک دوم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده.......  ١ پیمانه

گوجه چرى حلقه کرده...... ٢٠ عدد

پودر آویشن.... ۱ قاشق سوپخورى

تخم‌مرغ همزده .... ۱ عدد

شیر.....  ۱ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

خمیر هزار لا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید. آن‌گاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید. حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید. سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید و پنیر دالیا بریزید و گوجه‌ها را رویش بچینید. اینک روی گوجه‌ها آویشن بپاشید، حالا تخم‌مرغ و شیر را مخلوط کنید و با قلمو اطراف خمیر را رومال کنید. سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید تا اطراف نان کاملا طلایی شود.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.