به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، محسن فتحی رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه انتصاب استعدادهای کردستان در بالاترین سطوح نظامی، نشانگر عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب به کُردها است، اظهار داشت: اینکه یکی از فرزندان شایسته کردستان، از جانب رهبر معظم انقلاب به فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی منصوب شده، جای بسی خرسندی است.
او افزود: توجه به استعدادهای انسانی و مطالبات کردستان در عالیترین و حساسترین سطوح عالی نظامی، نشانه عنایت خاص و اعتماد تام و تمام مقام معظم رهبری به ظرفیتها و استعدادهای فرزندان شایسته این آب و خاک است که باید برای تمام مسئولان و کاربدستان نظام الگو باشد.
رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی افزود: انتصاب در چنین سطحی، حجت را بر دیگر نهادهای حکومتی و اجرایی به ویژه دولت منتخب سیزدهم، تمام کرده است و از آنجا که رییسجمهور محترم، آیتالله رئیسی نیز بارها بر فراجناحی و مردمی بودن دولت خویش تاکید کرده است، انتظار میرود وی با الگوی برداری از مقتدای خویش (رهبر معظم انقلاب) و نیز برخلاف دولتهای پیشین، نهایت توجه و باور را نسبت به نخبگان اهل سنت به ویژه فرزندان کردستان و استعدادهای نهفته در این مناطق داشته باشد.
فتحی گفت: گرچه در میان وزاری معرفی شده کابینه سیزدهم، نامی از نیروهای اهل سنت به چشم نمیخورد، اما امیدواریم، این کملطفی و بیتوجهی با الگوبرداری عملی از مقام معظم رهبری در سطح استانداران، معاونان رئیسجمهور و حتی وزرا جبران شود.
او گفت: انتصاب یکی از نخبگان کردستان، در عالیترین سطوح نظامی به عنوان خبری مسرتبخش، موجبات شادمانی و امیدآفرینی را در میان مردم کردستان به دنبال خواهد داشت و امیدوارم این انتصاب فصل جدیدی از توجه مرکزنشینان و کاربدستان عالی نظام، به نیروهای شایستهی اهل سنت و به ویژه نخبگان و شایستگان کردستانی را بگشاید.
رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس و نخبگانی کردستان از این انتصاب شایسته و بجا استقبال میکنند، تاکید کرد: کردستان پتانسیلها و ظرفیتهای نهفته انسانی و مدیریتی فراوانی دارد که میتوانند در سطح ملی برای عموم ایرانیان منشا خیر و خدمت باشند و دریادار شهرام ایرانی تنها نمونهای از این پتانسیل عظیم است.
فرمانده معظم کل قوا روز سهشنبه ۲۶ مردادماه، در حکمی امیر دریادار دوم شهرام ایرانی را با اعطای درجه دریاداری و فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
در بخشی از این حکم آمده است:
"اهتمام جدی و شایسته در بهرهبرداری از ظرفیتهای نیرو و ارتش و نیروهای مسلح و کشور برای پیشبرد جهادی و انقلابی آن نیرو، ارتقاء توان و آمادگی همه جانبه بر پایه رشد و تعالی سرمایه انسانی مورد انتظار است. "
امیر دریادار شهرام ایرانی در سال ۱۳۴۶ در سنندج متولد شد و پس از طی مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی در شهرستان سرپل زهاب، پس از شروع جنگ تحمیلی مقطع متوسطه را در شهر سنندج سپری کرد.
فرمانده جدید نیروی دریایی ارتش در سال ۱۳۶۴ وارد دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر شد و پس از فارغ التحصیلی در رشته ناوبری و فرماندهی کشتی از این دانشگاه، فرماندهی انواع یگانهای شناور سطحی کلاس سبک و سنگین از جمله ناوچههای توپدار، ناوهای موشک انداز، ناوهای پشتیبانی و نیروبر، ناوشکنهای کلاس الوند و ناو بالگردبر جمهوری اسلامی ایران خارگ را بر عهده گرفت.
دریادار ایرانی همچنین دوره کارشناسی ارشد فرماندهی و ستاد را طی کرده و هم اکنون علاوه بر عضویت در هیئت علمی در دافوس آجا، به عنوان استاد دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر نیز به تدریس میپردازد.
رییس عملیات منطقه یکم دریایی ارتش (بندرعباس)، رییس ستاد و جانشین فرماندهی این منطقه، جانشینی معاونت عملیات نداجا، معاونت آموزش نیروی دریایی و جانشینی معاونت آموزش ارتش از جمله مسئولیتهای پیشین او است.
امیر دریادار ایرانی همچنین علاوهبر عضویت در هیئت رئیسه و سخنگویی چندین رزمایش مهم نیروی دریایی و مشترک ارتش، فرماندهی برخی از مهمترین مأموریتهای ناوگروههای ارتش از جمله مأموریت عبور از کانال سوئز در سال ۱۳۹۱ و فرماندهی عملیات متعدد امداد و نجات دریایی را نیز برعهده داشته است.
انتهای پیام/ک