به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، امیر مرسا مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیجار در راه مقابله با کرونا تنها مانده است و با وجود تصویب موارد مهم و اساسی در جلسه ستاد کرونای شهرستان، اما در عمل، میتوان گفت هیچ اقدامی نشده است.
او افزود: تعداد اندکی از اصناف کسب و کار خود را تعطیل کرده اند و تدابیر ورود ممنوع هم به درستی اقدام نشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار با اشاره به اینکه پارسال در چنین ایامی، وضعیت کرونایی بیجار زرد بود ادامه داد: با عدم رعایت پروتکلها وضعیت شهرستان قرمز شده است و قطعا ۲ هفته آینده اوضاع به مراتب بدتر خواهد شد و مجبور به احداث بیمارستان صحرایی خواهیم بود.
مرسا گفت: امسال هم مردم از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و کاهش دورهمیها خسته شده اند و هم اینکه اداراتی که باید به وظایف خود در ستاد کرونا عمل میکردند، اقدامی نمیکنند و یا با بی میلی برخورد میکنند.
او گفت: هرچه در برخورد با ویروس کرونا و نوع جهش یافته آن با ساده انگاری رفتار کنیم، وضعیت وخیمتر و ترسناک تری در انتظار ما خواهد بود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار یاد آور شد: طبق آخرین پایش ظرفیت بیمارستانی و خدمات کرونایی بیمارستان امام حسین (ع) شهر بیجار، حدود ۶۰ بیمار مبتلا به کرونا قابل پذیرش است که با این وضعیت جامعه، آمار بستری مبتلایان به بیش از ۱۵۰ بیمار خواهد رسید.
مرسا اضافه کرد: بازگشت بیجاریهای مقیم تهران با پلاک بومی و حضور در سطح شهر بدون ماسک و کاهش فاصله اجتماعی، یکی از مهترین دلایل شیوع کرونا است.
او گفت: واکسیناسیون کووید ۱۹ جهت افراد بالای ۳۵سال شهری و افراد بالای ۳۰ سال روستایی تا ۳۰ مرداد در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی در دستور کار قرار دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار با اشاره به اینکه تنها راه پیشگیری، واکسیناسیون عمومی است گفت: مرکز تجمیع واقع در حسینیه بیجار از صبح ساعت ۸ الی ۱۳ انجام میگیرد.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
انتهای پیام/ک