دکتر نسرین علیزاده گفت: کمبود مواد غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مانند ویتامین C، E، A و D احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های تنفسی و کرونا را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  نسرین علیزاده مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزی‌ها به جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل ۲ واحد میوه برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و کرونا موثر است.


بیشتر بخوانید


علیزاده گفت: بهتر است سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه مصرف شود.

او عنوان کرد: در غذا‌های روانه حتما هویج و کدوحلوایی را بگنجانید همچنین مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین c همراه با غذا بسیار مفید است.

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی تاکید کرد: از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فود‌ها و غذا‌های چرب و سنگین اجتناب شود همچنین از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن خودداری کنید.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.