![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
سرهنگ محمدزمان بیگی فرمانده انتظامی شهرستان دره شهر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر فعالیت شخصی در زمینه خرید و فروش لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
او افزود: ماموران با تلاش و انجام اقدامات پلیسی محل دپوی این اقلام خارجی و قاچاق را در منزلی مسکونی و در یکی از روستاهای شهرستان پیدا کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان دره شهر ، ادامه داد: با هماهنگی مراجع قضائی در بازرسی از این منزل ، ۲ هزار و ۴۴۷ قلم لوازم آرایشی قاچاق کشف و یک متهم نیز در این زمینه دستگیر شد.
او با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی این محموله قاچاق را ۵۰۰ میلیون ریال تعیین کرده اند، اظهار کرد: متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.
انتهای پیام/ ن