
محمدرضا عباسی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: برداشت خربزه از اواخر خرداد در استان آغاز که در مجموع ۲۴ هزار تن محصول برداشت شد.
او گفت: امسال کشاورزان گلستانی ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی خود را به زیر کشت محصول خربزه بردند.
کشت خربزه از بهمن ماه آغاز میشود و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.
در استان گلستان انواع خربزه مانند زامچه، چقرچه، آتشی و خربزه مشهدی کشت میشود.
انتهای پیام/م