تولید روزانه مرغ گرم در مرغداری‌های گیلان به ۶۰۰ تن رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حجت اکبر نژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اشباع بازار‌های داخلی گیلان و دپوی مرغ در مرغداری‌ها گفت: در پی کمبود مرغ در استان‌های همجوار، سازمان جهاد کشاورزی گیلان تولید روزانه مرغ را ۲۰۰ تن افزایش داد تا تولید روزانه آن به ۶۰۰ تن برسد و فشار بازار‌های داخلی استان کاهش یابد.

او افزود: از ۶۰۰ تن مرغی که روزانه در مرغداری‌های استان توزیع می‌شود ۳۲۰ تن آن در بازار‌های گیلان توزیع و بقیه به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش از این روزانه ۲۳۰ تن مرغ در بازار‌های گیلان توزیع می‌شد.

حجت اکبر نژاد با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۲۰۰ هزار تن نهاده با ارز دولتی بین مرغداران توزیع شده است؛ افزود: افزایش تولید مرغ با هدف کنترل قیمت این محصول، تامین گوشت سفید استان و تامین نیاز استان‌های مجاور انجام شده است.

او تصریح کرد: مازاد نیاز بازار مرغ گیلان به استان‌های همجوار به ویژه البرز و تهران داده می‌شود.

مرغ گرم در بازار‌های گیلان کیلویی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه می‌شود.

 


انتهای پیام/م.‌ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.