فرهانی معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: در حال حاضر ۱۵۴ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی در ۱۴ شهرستان استان فعال است.
او ادامه داد:از ابتدای سال تاکنون، ۴۰۰ تن قارچ خوراکی دکمهای و صدفی تولید و روانه بازار شده است.
فرهانی گفت: کارگاههای پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات، ۴ تا ۵ دوره در سال تولید محصول دارند.
او گفت: همچنین در هر دوره ۳ تا ۴ چین محصول قارچ برداشت میشود و میانگین برداشت برای هر طبقه از هرچین ۴ تا ۵ کیلوگرم در متر مربع است.
اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را میتوان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.
به لحاظ آب و هوای مناسب استان گلستان تولید مواد اولیه مانند کاه و کلش و اسپان برای پرورش قارچهای خوراکی و دارویی به راحتی امکان پذیر است.
انتهای پیام/م