به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهمن خدادادیان مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشا با اشاره به افزایش توزیع نذورات در دهه اول محرم و بویژه روزهای تاسوعا و عاشورا گفت : با توجه به اینکه محرم امسال با استمرار شیوع کرونا و اوج گیری موج جدید این بیماری همراه است، میطلبد که مردم در زمینه توزیع نذورات دقت بیشتری داشته باشند.
او گفت : در وهله اول توصیه میشود در صورت امکان افراد نذورات خود را بصورت خشک و خام توزیع کنند. بطور مثال اگر فردی نوعی غذا را به عنوان نذری در نظر گرفته مواد آن را بصورت خام تهیه کرده و میان مردم توزیع کند.
این مسئول نسبت به پخت نذری بصورت مشترک با افراد فامیل هشدار داد و افزود: در شرایط شیوع کرونا توصیه میشود افراد فامیل در یک مکان جهت پخت نذری تجمع نکنند، چرا این امر میتواند موجب تسریع در شیوع بیماری شود.
خدادادیان گفت: پخت نذری باید با حداقل حضور افراد و با رعایت فاصله و استفاده از ماسک انجام شود، همچنین افراد باید پیش از اقدام به تهیه نذری هم دستهای خود را با دقت با آب و صابون بشویند.
او افزود: سپس نذورات توسط حداقل افراد ممکن با رعایت پروتکلها در ظروف بهداشتی ریخته و بسته بندی شود.
خدادادیان افزود: توصیه میشود افراد از توزیع نذری در محل سکونت خود جهت پیشگیری از ایجاد تجمع و صف جدا خودداری کرده و بهتر است نذورات را در محل دیگری توزیع کرده که موجب ایجاد تجمع نشود.
خدادادیان گفت: توصیه میشود این نذورات بسته بندی شده درب منزل افراد مختلف توزیع شود که از ایجاد تجمع خودداری شود.
این کارشناس بهداشت در خصوص نکات بهداشتی برای افرادی که نذری دریافت میکنند گفت: توصیه میشود افراد برای گرفتن نذری حتما از ظروفی که در خانه دارند استفاده کنند و از صاحب هیات و صاحب نذری بخواهند که نذری را در آن ظروف بریزد.
او افزود: توصیه میشود افراد پیش از صرف نذری حتما آن را با حرارت مناسب گرم کرده و سپس اقدام به مصرف آن کنند .
انتهای پیام/د