عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره نقش احزاب در کشور توضیح داد.

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با  خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به لزوم وجود احزاب اجتماعی در کشور بیان کرد: واقعیت این است که برای صدور مجوز فعالیت‌های اجتماعی یک دستگاه مسئولیت دارد، اما برای ایجاد تشکل‌های سیاسی دستگاه دیگری مجوز صادر می‌کند، بنابراین دو دستگاه نمی‌توانند برای یک حزب هم مجوز فعالیت اجتماعی و هم سیاسی صادر کنند.

او ادامه داد: تفکیک این دو از هم علتش این است که اولا آلوده کردن فعالیت‌های اجتماعی به فعالیت‌های سیاسی عوارض  متعددی دارد و مشکلات عدید‌ه ای را می‌تواند ایجاد کند.

ترقی افزود: البته مجموعه‌ای مانند حزب محمدیه در اندونزی وجود دارد که در ذیل آن هم حزب سیاسی ، هم دانشگاه ، مدرسه  ،موسسات خیریه و بخش بازرگانی فعالیت می‌کنند و چنین موسساتی توانستند در اندونزی حدود ۴۰ میلیون عضو در عرصه‌های مختلف داشته باشند و در عرصه‌های مختلف نیرو‌های خود را به کار بگیرند، اما در ایران ngo یا موسسات خیریه باید از کمیته امداد مجوز بگیرند و احزاب سیاسی باید از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز بگیرند، لذا امکان ترکیب این دو باهم وجود نداشته و عمده فعالیت‌های احزاب متمرکز بر عرصه سیاست و انتخابات است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درپایان تاکید کرد: متاسفانه در قانون هم نقش و جایگاه مشخصی برای احزاب تعیین نشده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۰۹:۲۷ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
سلام احزاب در ایران با رانت و اختلاس و حمایت کور کورانه از رهبرانشان کشور را به سمت بحران بردند . وقتی حزب منافع خود را بر منافع جمع ترجیح می دهد باید از بین برود . حزب باید حزب الله باشد و منافع جامعه را بر منافع گروه خود ارجح بداند . هر چه قدرت احزاب در کشور ما بیشتر شد خیانتشان افزونتر لذا کشور ما نیاز به یک دگرگونی فرهنگی احزاب دارد تا بفهمند حزب باید برای دفاع از حقوق ملت باشد نه بدنبال بیت المال برای اهداف قدرتی و رانتی .اگر خبرنگارانی شجاع داشته باشیم با تحلیل علمی دهان عده ای را می بندند .
آخرین اخبار