مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان گفت: متأسفانه گردشگری را کالای لوکس فرض می‌کنیم در حالی‌که به گردشگری باید به عنوان یک کالای ضروری نگاه کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به وضعیت گردشگری در این روز‌های کرونایی بیان کرد: متأسفانه هنوز گردشگری را کالای لوکس فرض می‌کنیم در حالی‌که به گردشگری باید به عنوان یک کالای ضروری نگاه کنیم و به همین دلیل نخستین مصوبه که در دوران کرونا برای آن در نظر می‌گیریم، تعطیلی است.

او با بیان اینکه فعالیت فعالان گردشگری نشان می‌دهد که کار‌های زیادی در این حوزه انجام شده، اما شأن و جایگاه استان همدان بالاتر از آن است، اظهارداشت: پرونده ثبت جهانی «منظر تاریخی هگمتانه تا همدان» تکمیل و در وزارت میراث فرهنگی در حال ویرایش نهایی است و پس از این مرحله، ترجمه و به یونسکو ارسال می‌شود.

او افزود: در زمینه گردشگری ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد و راه‌های نرفته فراوان پیش رو داریم، از این‌رو هنوز جا برای کار‌های انجام نشده در این صنعت و توسعه آن وجود دارد.

مالمیر ابراز داشت: در مدت شیوع این ویروس آسیب‌های جدی بر پیکره گردشگری وارد شد که بخشی از آن جبران ناپذیر است و بخشی سال‌ها طول می‌کشد تا به دوران قبل از کرونا برگردد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به اینکه در این مدت از تمام ظرفیت‌های موجود در استان استفاده شد و ظرفیت مغفولی باقی نماند، اظهار داشت: باید به حوزه گردشگری مشابه بخش‌های دیگر کمک شود تا تعداد صنایع مرتبطی که از این حوزه خارج می‌شوند، کمتر باشد.

او گفت:با سهم فعلی گردشگری از بودجه کشور حفاظت از میراث فرهنگی با مشکل مواجه می‌شود.

مالمیر ادامه داد: در حوزه بودجه، سهم گردشگری باید ۳۰ درصد باشد، اما متأسفانه این اتفاق نمی‌افتد و با سهم فعلی گردشگری از بودجه کشور حفاظت از میراث فرهنگی با مشکل مواجه می‌شود.
انتهای پیام/ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.