نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با اشاره به وضعیت اسفبار کرونا، خواستار برپایی بیمارستان‌های صحرایی در استان‌های شمالی شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سیدکاظم دلخوش اباتری، نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهار‌شنبه ۲۰ مرداد ماه) در تذکری ضمن انتقاد از نبود تجهیزات و دارو در استان‌های شمالی کشور گفت: وضعیت کاملا بهم ریخته است و بیماران در خیابان و حیاط بیمارستان خوابانده می‌شوند.

او افزود: اکثر استان‌ها دارای وضعیتی مشابه هستند بنابراین از سپاه بخواهید تا بیمارستان‌های صحرایی خود را تجهیز و برپا کنند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس اظهار داشت: این شهرستان بالاترین میزان فوتی‌ها را در طول تاریخ خود در روز گذشته داشته است.

ضرورت برپایی بیمارستان‌های صحرایی در استان‌های شمالی

دلخوش ادامه داد: لطفا تیمی تشکیل دهید تا از استا‌ن‌هایی مانند مازندران، گیلان، گلستان و سایر استان‌ها با وضعیتی مشابه و خطرناک بازدید کنند.

علی نیکزاد که ریاست جلسه را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: امروز مجمع نمایندگان استان گیلان و مازندران نامه‌ای را به بنده ارائه کردند که در آن از مردم خواسته‌اند از مسافرت به این استان‌ها به دلیل شیوع بی حد و حصر کرونا خودداری کنند.

او خواستار ورود جدی وزارت بهداشت برای حل مشکل بیماران مبتلا به کرونا در این استان‌ها شد و تأکید کرد: از مردم بزرگوار و فهیم کشورمان استدعا داریم که امان دهند و فعلا به این استان‌ها سفر نکنند.

ادارات صومعه سرا تعطیل و برای خدمات به بیماران مبتلا به کرونا مجهز شوند

ضرورت برپایی بیمارستان‌های صحرایی در استان‌های شمالی

سید جلال سید محمدی، فرماندار صومعه سرا نیز در جلسه ستاد مقابله با کرونای این شهرستان گفت: ظرفیت بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان تکمیل شد و هم اکنون باید مکان‌های دوم و سومی را برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در نظر بگیریم و تجهیز کنیم.

او افزود: همه دستگاه‌های اجرایی و ادارات حتی نیاز باشد باید اداره خود را تعطیل کنند و در اختیار ستاد کرونا برای تجهیز مکان‌های مورد نظر برای خدمات بیماران به حالت آماده باش قرار گیرند.

فرماندار صومعه سرا تصریح کرد: مرگ در کنار و گوشه این شهر مردم و خانواده‌ها را تهدید می‌کند، از مردم تقاضا داریم تا با رعایت دستورالعمل‌ها ضامن سلامت خود و دیگران باشند.

زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی گیلان جوابگوی مردم نیست

امکانات گیلان به خصوص زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی آن شاید برای جمعیت استان کافی باشد، اما در بحران کرونا هجوم مسافران و سفر‌های غیرضروری به این استان به قیمت جان مردم گیلان و گردشگران تمام می‌شود.

وضعیتی که این روز‌ها در تمام شهرستان‌های گیلان شاهد آن هستیم.

ضرورت برپایی بیمارستان‌های صحرایی در استان‌های شمالی

حمیدرضا آذرپور، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: تعطیلی ۶ روزه استان‌های تهران و البرز در هفته‌های گذشته ضریب اشغال مراکز اقامتی و هتل‌های گیلان را با افزایش ۳۸ درصدی نسبت به مدت مشابه به ۶۳ درصد رساند.

ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به پر شدن ظرفیت بیمارستان‌های استان گفت: مسافرت‌ها به این استان در تعطیلات اخیر به اوج خود رسید و ما شاهد حضور ۵ میلیون مسافر و گردشگر بودیم که نتیجه آن، افزایش بیماران بود.

او با اشاره به کمبود زیرساخت‌های درمان در گیلان نسبت به نُرم متوسط کشوری تصریح کرد: گیلان به لحاظ زیرساخت‌های توسعه‌ای و جمعیت ثابت و شناور آن یکی از استان‌های درگیر در حوزه بهداشت و درمان است که زیرساخت کافی برای ارائه خدمات به مردم را ندارد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.