به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پروفسور اندرو پولارد سرپرست گروه واکسن کرونا در آکسفورد که با آسترازنکا کار میکند در دیدار با نمایندگان پارلمان انگلیس گفت: نوع دلتا ویروس کرونا باعث میشود که مصونیت جمعی در برابر کووید۱۹ شکل نگیرد.
او افزود: مشکل این است که این ویروس یک ویروس سرخک نیست. اگر ۹۵ درصد از مردم علیه سرخک واکسینه شوند، ویروس سرخک دیگر قابل انتقال نیست.
دلتا کرونا افراد واکسینه را آلوده میکند
گاردین نقل میکند که نوع "دلتا" کسانی را که واکسینه شده اند، آلوده میکند.
همانطور که پولارد اشاره کرد، کسانی که هنوز واکسینه نشده اند دیر یا زود با ویروس کرونا روبرو میشوند و هیچ راهی برای متوقف کردن کامل انتقال آن وجود ندارد.
به گفته او، واکسنهای موجود در محافظت در برابر کووید-۱۹ شدید و مرگ موثر است، اما نه در برابر عفونت.
در همان زمان، پروفسور اضافه کرد: حتی در صورت کاهش سطح آنتی بادیها پس از واکسیناسیون، سیستم ایمنی بدن انسان به احتمال زیاد دهها سال در مورد واکسن "به خاطر میآورد" و در صورت مواجهه با آن درجه حفاظتی خاصی را ارائه میدهد.
همانطور که قبلاً در خدمات فدرال برای نظارت بر حمایت از حقوق مصرف کنندگان و رفاه انسان روسیه (روس پاتربنادزور) گزارش شد: واکسنهای موجود هنوز خواص پیشگیرانه و محافظتی خوبی در برابر گونه جدید دارند و همچنین در برابر اشکال شدید بیماری کووید۱۹ محافظت میکنند.
سویه دلتا ویروس کرونا سارس کوو-۲ یکی از انواع عامل ایجاد کننده کووید۱۹ است. اولین بار در هند کشف و توصیف شد. این نوع با کوتاه شدن دوره جوجه کشی و افزایش بار بر بدن انسان متمایز میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/